- הוסף לסימניות
מכונת כביסה עם פתח למעלה מורידה את האפשרות לשים מייבש כביסה מעל המכונה,וגם עצה שלי תעשי מכונת כביסה עם פתח נפתח כלפי מעלה
רעיון באמת נכון שיהיה צד אחד ריק יותר של הכיור והאסלה וצד שני מכונה ומקלחתכמו שכתבו לך כאן כדאי לשרטט את התכנית בקנ"מ נכון
בחדר אמבטיה הייתי מחליפה את המיקום של המקלחת והאסלה
וכן להחליף את כיוון פתיחת הדלת לחדר האמבטיה
שהדלת תפתח מכיוון הכיור ותשען על המכונת כביסה
שולחן אוכל מלבני יתפוס פחות מקום ויתן קצת יותר סדר בסלון
אם אני עושה אמבטיה לכל האורך יש מקום לכיור בין האסלה לאמבטיה מול הדלת?יחידה בגודל 24 מ"ר בתכנון נכון, וניצול השטח יכולה להיות מבוקשת,
מה שחשוב לזו"צ שיהיה הרבה אופציות לאחסון, וכן העדפה לאמבטיה.
עדיף שרטוט מקצועי כדי לקבל קנ"מ נכון,
גם בדף חשבון אפשרי לעשות שרטוט באופן שכל משבצת היא 10 ס"מ
לגבי שטחי אחסון,לגבי שטחי אחסון [בוידם]מה עדיף להנמיך חדר רחצה ולעשות בוידים עם דלתות מהמסדרון.
או הפוך להנמיך מסדרון עם דלתות מחדר רחצה.
האם עניין לעשות חבלים בחלון חדר שינה שנמצא מעל 2 המיטות?
הגישה תהיה או לטפס על המיטות או בהוזזת השידה?
וזה מה שהכי חשובהסרטוט הכללי כן בקנה מידה של 1/3
רק הפריטים לא.
לפי השרטוט נראה שרוחב החדר אמבטיה 140אם אני עושה אמבטיה לכל האורך יש מקום לכיור בין האסלה לאמבטיה מול הדלת?
זה לא בקנ"מ נכון...
מכונה היא 60, היא יכולה להכנס גם בדלת 65 -70,זה לא בקנ"מ נכון...
רוחב אמבטיה 70
רוחב אסלה כ40+
חייבים להשאיר 20 סמ מכל צד לשימוש הגיוני
א"א לצמיד אמבטיה לאסלה
במקרה הדחק הייתי מסתפקת ב15 מכל צד של האסלה
סה"כ אמבטיה +אסלה =140
נשאר 50 לעומק כיור +מי שעומד מול הכיור לשימוש בו (עריכה- לא מדויק. כי אפשר לעמוד גם ב15 סמ שליד האסלה כשמשתמשים בכיור)
עומק כיור הכי פחות עמוק- 30-35 סמ (יש גם 20. א"א לעשות בו כלום חוץ מלשפוך מים על הרצפה...)
נשאר גג 35 סמ לעמידה חנוקה בין הכיור לאסלה
והעיקר-
הקיר של הדלת:
אמבטיה רוחב 70
ועוד דלת רוחב 80 (א"א פחות. כי יש בחדר מכונת כביסה וצריך להשאיר מעבר להוצאה והכנסה שלה)
ביחד 150
נשאר 40 ס"מ לעומק המכונה...
גם המכונות הכי קטנות בשוק לא יכנסו

rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //