שאלה היחידה הזו מציאותית?

• הוסף לסימניות
מכונה היא 60, היא יכולה להכנס גם בדלת 65 -70,
בד"כ בשירותים מסתפקים בדלת כזו....
אמבטיה אין צרה יותר?
דלת 70 זה ברוטו
הנטו יהיה 60
וצריך מקום לידיים ולרווח מינימלי בין המכונה למשקוף כדי להעביר את המכונה
לכן צריך נטו של 70
שזה ברוטו 80

• הוסף לסימניות
ואחרי כל הלא החלטתי לעשות קצת משהו ל'כן'...
לא הסתכלתי בכלל על החלוקה של כל היחידה
לא בדקתי היתכנות לתכנון אחר
רק החדר רחצה הספציפי במידות שלו-צפה בקובץ המצורף 1903447
את האסלה קירבתי לאמבטיה
השארתי בין סוף האסלה לאמבטיה 15
ומהצד השני 30
כדי להשאיר מרחב שימוש נח מול האסלה
שהכיור לא יפריע
הכיור לא בשימוש עם דלת פתוחה. אפשר לפתור את זה עם דלת הזזה
אבל לא משתלם...
תודה על המאמץ.
על היחידה כללית נראה סביר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בסלון-
הייתי מעמידה אולי כך, ועושה בצמוד לספריה (מעל השולחן)
מדפים עליונים לקופסא של הפאה וכדו'
1740071523506.png

• הוסף לסימניות
עונה כלא מקצועית
על שאלת הכותרת

לדעתי לא
ולא בגלל המטר רבוע
אני מנסה לדמיין איך נראה חדר ברוחב של מיטה+ כמה סנטימטרים...
230 זה חדר צר מאוד
כחדר שינה ויחיד בדירה נשמע לי מאוד לא מוצלח.

• הוסף לסימניות
האם היחידה הזו קטנה מדי אפשר להשכיר כזו יחידה לזו"צ?
אשמח לדעתכם וכן רעיונות לשיפור.
תודה רבה.
סה"כ תכנון די סביר -- גם העתקתי את השרטוט בקנ"מ
מציע כמה טיפים -- לשיקולכם

1.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סה"כ תכנון די סביר -- גם העתקתי את השרטוט בקנ"מ
מציע כמה טיפים -- לשיקולכם

צפה בקובץ המצורף 1903756
תודה על המאמץ.
המכונה עם פתח החוצה?
היתה לי מחשבה על זה, ברור שזה יותר נח זה לא בלגן בבית?
הרעיון של השולחן מצוין, רק המחשבה שזה גורם שזה השולחן היחיד ובשבת או סתם לשבת אין שום שולחן.
מה שכן אפשר זה להזיז את דלת הכניסה ימינה [אפשר מה 40 ס"מ מהקיר הימני] ואז להעביר את המקרר ליד הגז את הספה בגב של המקלחת ואז יש מקום גם לשולחן רגיל שאפשר להצמיד אותו לקיר ולהזיזו לפי הצורך וגם מקום לספריה.....
עוד רעיון אפשרי זה להמשיך את קו הארונות העליון עומק 30 ס"מ באיזור של הכסאות ונשאר עדיין 120 שזה מספיק ל2 כסאות.
1740125014426.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה על המאמץ.
שירותים --אולי צודק שהמכונת כביסה עדיף שתהיה בתוך ולא מבחוץ
גז צמוד למקרר -- לא אהבתי בכלל -- אולי כבר יותר הגיוני להחליף מיקום בין הכיורים לגז
שולחן שבת --נראה לי מיותר במקרה הנ"ל כי המקום מצומצם ביותר --אפשר לעשות דלפק נחמד שישמש גם לשבת
אם בכלל זוג שיגור ביח"ד ישאר בשבת בבית
אם יש אפשרות לפתוח דלת כניסה ראשית ממקום אחר -- יתכן והיה פותח פתח לאפשרויות נוספות

• הוסף לסימניות
שירותים --אולי צודק שהמכונת כביסה עדיף שתהיה בתוך ולא מבחוץ
גז צמוד למקרר -- לא אהבתי בכלל -- אולי כבר יותר הגיוני להחליף מיקום בין הכיורים לגז
שולחן שבת --נראה לי מיותר במקרה הנ"ל כי המקום מצומצם ביותר --אפשר לעשות דלפק נחמד שישמש גם לשבת
אם בכלל זוג שיגור ביח"ד ישאר בשבת בבית
אם יש אפשרות לפתוח דלת כניסה ראשית ממקום אחר -- יתכן והיה פותח פתח לאפשרויות נוספות
סליחה שאני חולקת על דעתכם.
אפשר לוותר על הדלפק הנחמד ,להמשיך את השיש עוד קצת ולשים את המקרר בסוף וכך מרוויחים חלל יותר מרווח להסתובב בו. ו- שולחן אוכל רגיל שיוכל להתאים ולכבד את סעודות השבת.

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי

אני חייתי לאחר חתונתי ביחידה 26 מטר וברחנו משם לאחר כמה חודשים משום שלום בית והרווחת הנפש, וחשבתי שאני היחידה ששרדתי ביחידה כזאת....
24 מטר זה נראה לי כמו לשים זוג בכלוב. זה לא בריא ולא נכון לחיות כך. ובבקשה אולי לא נכון לשווק יחידה כזאת ולהכניס נורמות כאלו לזוגות שמתחתנים שגם ככה הם מתחת לכל ביקורת (לא משנה להם אם הם יחיו במחסן וכמה זה יעלה להם מהותית!)

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי

אני חייתי לאחר חתונתי ביחידה 26 מטר וברחנו משם לאחר כמה חודשים משום שלום בית והרווחת הנפש, וחשבתי שאני היחידה ששרדתי ביחידה כזאת....
24 מטר זה נראה לי כמו לשים זוג בכלוב. זה לא בריא ולא נכון לחיות כך. ובבקשה אולי לא נכון לשווק יחידה כזאת ולהכניס נורמות כאלו לזוגות שמתחתנים שגם ככה הם מתחת לכל ביקורת (לא משנה להם אם הם יחיו במחסן וכמה זה יעלה להם מהותית!)
זה תלוי זוג, מצב, סגנון תרבות ועוד הרבה משתנים
אנחנו כזו"צים חיינו בכזו יחידה שנה +
בהרמוניה, בכייף ויש לנו רק חויות טובות....
אחרי שנה כבר הרגשנו צורך לעבור ליחידה גדלה עם מרפסת
כך שגם לזה יכול להיות ביקוש במיוחד אם הדירה מאווררת מאד ויש לה פלוסים אחרים

• הוסף לסימניות
לדעתי בכזאת יחידה כדאי להביא מיטה קצת פחות רחבה (70)
וקצת פחות ארוכה (נאמר 180/190) ואז חוסכים הרבה מקום.

• הוסף לסימניות
לדעתי בכזאת יחידה כדאי להביא מיטה קצת פחות רחבה (70)
וקצת פחות ארוכה (נאמר 180/190) ואז חוסכים הרבה מקום.
גם מיטות נוער לילדים בקושי מיצרים היום 70 אז למבוגרים?

• הוסף לסימניות
אם זה בב"ב או בי-ם, אפשר לעשות מזה 2 יח"ד + קליניקה....
יש ביקוש ויקחו הכל
אם זה באזור שאין כ"כ ביקוש או לחילופין יש הצע רחב - לא יסתכלו על זה
לפני כחצי שנה הסתובבתי לראות יח"ד ודירות להשכרה בב"ב, והשמים והתהום הם הגבול.... (תרתי משמע)

אם אתם הורים לחתנים \ כלות - תחשבו שוב לפני שאתם סוגרים על איזו יחידה קטנה וצפופה בלי חלונות וכד',
אנשים צריכים לגור בבית ולא במחסן, על אחת כמה וכמה שמדובר בזוג צעיר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה