היייתי בשלג!

• הוסף לסימניות
וחזרתי עם כמה שאלות אליכם, צלמים מנוסים...

יצאתי לצלם, התחלתי להיכנס למצב שלג, לכוון הגדרות וכד', ואז אחרי כמה תמונות שעוד לא היו מי יודע מה, התחילה כזו סופה של שלגים, שאני - עוד מילא, אבל המצלמה! התכסתה בלבן תוך שניות! ניסיתי לעמוד תחת קורת גג ומשם לצלם אבל לא כל כך הצלחתי :(

אז תאמרו לי, מה עושים במקרה כזה? איזה ציוד יש שיכול לשמור על המצלמה? או שבשלג כזה פשוט חוזרים הביתה?

ועוד שאלה בשעה 5:00 בבוקר, כשעוד חשוך, והתחילה הסופה, כל תמונה שצילמתי יצאה מטושטשת מאוד בגלל השלג שברקע. יש דרך להתמודד עם זה?

ושאלה אחרונה שלא ממש קשורה (ואולי כן): יש סיבה שלא הצלחתי לעשות פוקוס אוטומטי? כל פעם שפיקסתי אוטומטי המצלמה הביאה לי תוצאה מטושטשת מאוד. מה הסיבה?

וטעימה קטנה מהשלג הצפתי...

קבצים מצורפים

• שלג 1.png
    KB 933 · צפיות: 17
  • IMG_9335.png
    KB 1,021.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אולי עדיף לצלם ביום במצב שלג ולא בלילה
לצלם בלילה במצב שלג כשהתאורה כזאת צהובה... נראה לי שזה יתרום לתמונה להיות צהובה... הטמפרטורה של גוון "מצב שלג" היא לא לתאורה צהובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאור מ;1534719:
אולי עדיף לצלם ביום במצב שלג ולא בלילה
לצלם בלילה במצב שלג כשהתאורה כזאת צהובה... נראה לי שזה יתרום לתמונה להיות צהובה... הטמפרטורה של גוון "מצב שלג" היא לא לתאורה צהובה.

אופס. ממש לא התכוונתי למצב שלג אוטומטי במצלמה.
התכוונתי עד שכיוונתי את כל ההגדרות שמתאימות למצב בו יש שלג.

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה