דרוש מידע היימליך - תופעה

• הוסף לסימניות
הייתי אצלו בשביל הילד שלי, הוא בדק וגילה שהוא רגיש לחלבי ולסויה (נזכרנו שלפני שנה וחצי הלכנו לבדיקה אחרת ואמרו לנו את זה גם ולא התייחסנו)
לאחר מכן גם אשתי רצתה לבדוק רגישות וגילתה איזו אלרגיה
יש לי תמיד חוסר אמון לכל הבדיקות האלו. מי שהיה שם יכול להבין. אבל ב2 הבדיקות הסתכלתי טוב ולא היה קומבינות וזיופים
אני מנסה רק להבין מה זה המכשור הזה שנראה שייך לחדר האזנה של צהל.
איך מיכשור אמור לגלות עם חוטים ומכשירים, עם זה שהילד שלי יושב עליי כשתחתיו רצועה מחוברת לחוט, והבדיקה נעשית דרכי - רגישות או אלרגיה?
מישהו שקצת יודע, אשמח אם יעשה לי סדר

• הוסף לסימניות
הייתי אצלו בשביל הילד שלי, הוא בדק וגילה שהוא רגיש לחלבי ולסויה (נזכרנו שלפני שנה וחצי הלכנו לבדיקה אחרת ואמרו לנו את זה גם ולא התייחסנו)
לאחר מכן גם אשתי רצתה לבדוק רגישות וגילתה איזו אלרגיה
יש לי תמיד חוסר אמון לכל הבדיקות האלו. מי שהיה שם יכול להבין. אבל ב2 הבדיקות הסתכלתי טוב ולא היה קומבינות וזיופים
אני מנסה רק להבין מה זה המכשור הזה שנראה שייך לחדר האזנה של צהל.
איך מיכשור אמור לגלות עם חוטים ומכשירים, עם זה שהילד שלי יושב עליי כשתחתיו רצועה מחוברת לחוט, והבדיקה נעשית דרכי - רגישות או אלרגיה?
מישהו שקצת יודע, אשמח אם יעשה לי סדר
אני הייתי אצלו לפני שנים בגלל מיחושיןם שונים וחשבתי שמכיע אולי ממאכלים מסוימים וטען שאין לי אלרגיה לשום סוג של מאכל.

• הוסף לסימניות
קשקושים.
הייתי שם, שים לב שהוא עוצר את הבדיקה כשבא לו.
והוא אומר לכולם חלבי ועוד משהו.
לך לבדיקת אלרגיות בקופה
אמין יותר, מקצועי יותר, נכון יותר.

• הוסף לסימניות
דווקא לאשתי כולם אמרו חלבי והוא מצא שלא
רק לקקאו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה