מידע שימושי היינו, נהננו, עכשיו תורכם! ***פארק חדש בגן יבנה***

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נפתח היום פארק מדהים בגן יבנה שנקרא "פארק רונה רמון"
מרחבי דשא ענקיים, מתקנים מדהימים מחולקים ל3 סוגי גילאים, אומגה, מתקני כושר, בריכת דגים חמודה, מלאאא מרחב לאופניים.
בקיצור- שווה לבוא!
היינו היום והפארק היה ממש שלנו. הם לא פירסמו בשום מקום ולכן ממש ריק שם.
הפארק פתוח מ7 בבוקר עד 23 בלילה.
תחבורה מסודרת מאשדוד עם קו 17/17א עד המקום. (4.8 לצד...)
חופשה נעימה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נפתח היום פארק מדהים בגן יבנה שנקרא "פארק רונה רימון"
מרחבי דשא ענקיים, מתקנים מדהימים מחולקים ל3 סוגי גילאים, אומגה, מתקני כושר, בריכת דגים חמודה, מלאאא מרחב לאופניים.
בקיצור- שווה לבוא!
חופשה נעימה!
כל הכבוד על העידכון!!!

• הוסף לסימניות
פארק רונה רמון

כתוב שזה לתושבי גן יבנה, זה נכון?
אני לא מגן יבנה.
ויותר מזה, התקשרתי קודם למועצה שם ושאלתי איך להגיע כי אני מאשדוד. היא הסבירה לי ולא אמרה כלום לגבי זה...

• הוסף לסימניות
פארק רונה רמון

כתוב שזה לתושבי גן יבנה, זה נכון?
רונה רמון היתה אשתו של אילן רמון הטייס והאסטרונאוט.
כנראה שהקימו פארק לזכרה.

• הוסף לסימניות
מרפרוף בנט נראה שזה ממש עבור התושבים.
תחשבו על פארק כזה באמצע גאולה "שמתלבשים" עליו קבוצות של חילונים שמגיעים מפתח תקוה למשל.
לכן אף פעם לא הבנתי את זעקות הגעוואלד של החרדים שמדירים אותם מפארקים בגבעת שמואל או מודיעין.

• הוסף לסימניות
מרפרוף בנט נראה שזה ממש עבור התושבים.
תחשבו על פארק כזה באמצע גאולה "שמתלבשים" עליו קבוצות של חילונים שמגיעים מפתח תקוה למשל.

זה פארק ענקקקקק. לא חושבת שהוא רק לתושבים....
וחוץ מזה:
אני לא מגן יבנה.
ויותר מזה, התקשרתי קודם למועצה שם ושאלתי איך להגיע כי אני מאשדוד. היא הסבירה לי ולא אמרה כלום לגבי זה...

• הוסף לסימניות
בקיצור- שווה לבוא!
חופשה נעימה!
יש מצב לנ.צ. מדוייק?
רחוב?

• הוסף לסימניות
בקיצור- שווה לבוא!
חופשה נעימה!
יש מקום למנגלים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש הצללות במקום?
יש מה להגיע לשם בצהרים או שחם שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה