קורונה הייתי אמורה לחזור מחופשת לידה מיד אחרי פורים, ויצאו לחל"ת

• הוסף לסימניות
המעסיק אמר שאי אפשר להגיש עלי כי אחרי חופשת לידה אין אפשרות לפטר
האם זה נכון??

• הוסף לסימניות
כן. את בתקופה מוגנת.
אבל אם זה בא מרצונך, תכתבי לו מכתב שאת רוצה שהוא יוציא אותך לחל"ת - מותר לו.

• הוסף לסימניות
אז מה אני אמורה לעשות?
את הטופס המקוון בלשכת התעסוקה מיליתי
בביטוח לאומי לא
מה אני אמורה לעשות?

• הוסף לסימניות
אם זה ביוזמתך - ביטוח לאומי לא ישלם אבטלה.
ואם זה ביוזמת המעסיק - יבקשו לראות התר מהממונה במשרד העבודה, וללא זה לא ישלמו אבטלה.
יש עכשיו הליך מזורז, ואם רוב העובדים יצאו לחל"ת וזה ברור שזו לא אפליה נגדך הממונה יאשר.

• הוסף לסימניות
זה לא ביוזמתי אלא בעקבות המצב המעסיק הוציא את כולם לחל"ת
ואם זה ביוזמת המעסיק - יבקשו לראות התר מהממונה במשרד העבודה, וללא זה לא ישלמו אבטלה.
מה הכונה יבקשו לראות היתר מהממונה?
אני אמורה לבקש משהו מהמעסיק?
@shira bira
@יהודה מילר
תודה מראש לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
זה לא ביוזמתי אלא בעקבות המצב המעסיק הוציא את כולם לחל"ת

מה הכונה יבקשו לראות היתר מהממונה?
אני אמורה לבקש משהו מהמעסיק?
@shira bira
@יהודה מילר
תודה מראש לכל המסייעים
הוצאתך לחל"ת עקרונית אינה חוקית למעט חריגים בהיתר.
במצבים כגון אלו או בפיטורי אישה הרה המעסיק צריך לקבל היתר מהממונה על עבודת נשים במשרד הכלכלה ואז זה יהיה חוקי.
עקב הנסיבות המיוחדות רוב הסיכויים שהוא אכן יקבל היתר.
להגשת ההיתר הוא אמור לדאוג. את צריכה לדאוג שהוא אכן יעשה זאת.
אז דאגי שהוא ישלים את המסמכים, ייתן לך עותק מההיתר וישדר טופס מאה.
ואת במקביל תירשמי בשירות התעסוקה ותגישי תביעה בביטוח הלאומי.

• הוסף לסימניות
המעסיק צריך לפנות לממונה על עבודה נשים במשרד העבודה, ולקבל ממנו היתר להוציא אותך לחל"ת.
את ההיתר הזה הוא צריך להעביר לך, ותצטרכי לצרף אותו לבקשה לדמי אבטלה מביטוח לאומי.

• הוסף לסימניות
אין למעסיק הרבה עובדים והוא כנראה לא יודע אני רוצה לנסות לעזור לו לטפל בזה ולא לפספס
יש למשהי הפניה הכין הוא מגיש בקשה כזו ואיך?

• הוסף לסימניות
מצורפים הטפסים כולל הוראות וכתובת מייל למשלוח.

קבצים מצורפים

• טופס בקשה חלת - בתקופת משבר הקורונה.pdf
    KB 478 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אני אמורה לחזור מחופשת לידה עוד שבוע, האם אני יכולה לצאת לחל"ת מבלי שזה יפגע בדרגה למעון?

• הוסף לסימניות
אני אמורה לחזור מחופשת לידה עוד שבוע, האם אני יכולה לצאת לחל"ת מבלי שזה יפגע בדרגה למעון?
שוב
החל"ת הנוכחית היא בגין נסיבות מיוחדות.
היא לא אמורה לפגוע בדמי לידה או בדרגה לתמת כי היא לא מרצון.
היא נכפתה על כולנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה