הייתי אמור להיות ילד חמד

• הוסף לסימניות
בסוף נוצרתי בחור אלמוני וכל כך בודד. ככה זה, תמיד אני מאכזב בסוף.
:(:mad:;)
סתם תרפיה בארטרייג', למרות שאני בכלל לא יודעת לצייר, לא אור וצל ולא תנועות גוף, הבעות וכו', חשתי הרפיה מדהימה, אי אפשר להסביר במילים, תנסו גם!

אשמח לתגובות

שכחתי לציין שנעשה בעכבר, הלוואי שהיה לי לוח גרפי [אם אתם רוצים לשמח אותי, זאת המתנה שאני חושקת בה]

קבצים מצורפים

• בודד.png
    KB 973.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנהלה1;1484029:
למרות שאני בכלל לא יודעת לצייר,.......
......
שכחתי לציין שנעשה בעכבר,

לא יודעת לצייר?????

זה מדהים

ועוד זה בעכבר.....

• הוסף לסימניות
הגזמת,
היית צריכה לפנטז שזה יצירה של איזה אמן...........
היית רואה איך הציבור כאן היה מפרשן את זה!!!

קיצר,
יפה מאד,
את נורא נורא אומנותית
ואולי תתחילי לחסוך ......... ותפרגני לעצמך איזה לוח

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
הזכיר לי את הדיוקנאות העצמיים של פיקאסו.

• הוסף לסימניות
הנה הילד חמד. עקשן קטן, החליט להופיע גם.

הצילו התמכרתי!!!!!!

קבצים מצורפים

• ילד חמד.png
    KB 594.8 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אל תכלאי את פרץ היצירתיות (הקצת קריפי... לטעמי... אבל מרשים).
לוח גרפי נחמד ועובד יכול לעלות גם 250 ש"ח. ואם יש לך מומחה איביי, אפילו פחות..

• הוסף לסימניות
תודה לכם על התגובות, אשמח לדעת מה זה קריפי? [מקווה שלא מילה מעליבה]
זה כ"כ כיף ומשחרר אותי שאולי באמת אקנה לי איזה לוח, לא ידעתי שאפשר להשיג כ"כ זול, חשבתי בכיוון של 4 ספרות...

הבעיה שאין לי כל ידע בציור, אני מתכוונת לתנועות גוף וכאלה. זה נרכש עם הנסיון ?או שחייבים ללמוד בצורה מסודרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנהלה1;1484968:
הבעיה שאין לי כל ידע בציור, אני מתכוונת לתנועות גוף וכאלה. זה נרכש עם הנסיון ?או שחייבים ללמוד בצורה מסודרת?

את ממש כשרון!
תמיד כדאי להתמקצע אבל אם את לא בכיוון
זה בהחלט נרכש עם הזמן
את יכולה גם לצייר בתוכנות שיש להן כלי עזר כמו מנגה שמביאה
דמויות ותנועות ולך נותר (כמעט)רק לצייר וכדו'

• הוסף לסימניות
קריפי במובן שלנו זה מפחיד באופן... חמוד כזה. יש לדמויות שלך הבעה לטושה שננעצת בך. ברררר!
רישום מקצועי יכול להלמד בשנים של שיעורים ואימונים - ומביא תוצאות מלוטשות להחריד - (ע"ע הניקית דבורה קוטובסקי)
ויכול לבוא מאימונים והתבוננות בלבד, ויכול לפעמים לצאת טוב.
לשני השיטות הנ"ל יש יתרונות וחסרונות משלהם.
יש ספרים שמועילים מאוד בתחום.

• הוסף לסימניות
גם כן "לא ציירת"
כולי קנאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה