"הייתי בים"

• הוסף לסימניות
תכלת של שמים
והרבה מים
החול נעים
והרקע מדהים

קבצים מצורפים

• חול.png
    KB 524.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מה זה הגרעון הנוראי הזה
אי אפשר לבקר תמונות בראות כזאת

• הוסף לסימניות
זה לא נראה בעיה בהעלאה
זה נראה בעיה באיכות המצלמה/צילום וכד

• הוסף לסימניות
זה נראה ים לא אמיתי
כלומר ים שעשו לו תיקוני צבע

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי למייל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
את התמונה המקורית ואבדק איפה הבעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5959;1312310:
זה נראה ים לא אמיתי
כלומר ים שעשו לו תיקוני צבע

זה באמת נראה רקע של ים מודפס, אפשר לראות לפי הצל בכפות רגליים ואיך שהן כביכול לא שוקעות בחול וכל הצללים שעל הילד וסוג התאורה מראים שזה בסטודיו (אני חושבת שהמרכאות בכותרת הן בדיוק מהסיבה הזו...)
חוץ מהגרעון המוזר, הילד מאוד מתוק!

• הוסף לסימניות
רואים שזה לא צילום חוץ בגלל הצל וצבע הים (וזה שאין לו חול על הגרביים ;)), אבל מאד מעניין אותי על מה הילד יושב, מה זה החול הזה? מאד מוצלח! הוא מתחבר מעניין לים.
חוצמזה, הרעיון מקסים ויכול ללכת יפה!

• הוסף לסימניות
הי פנינה!
הרעיון מקסים!
באמת קשה להתרשם כשהתמונה לא איכותית כנראה בגלל ההעלאה לכאן
תתקשרי אלי...

• הוסף לסימניות
נראה הרבה יותר טוב!!
מקסים!
רק קצת לא מספיק אמיתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1312444:
רואים שזה לא צילום חוץ בגלל הצל וצבע הים (וזה שאין לו חול על הגרביים ;)), אבל מאד מעניין אותי על מה הילד יושב, מה זה החול הזה? מאד מוצלח! הוא מתחבר מעניין לים.
חוצמזה, הרעיון מקסים ויכול ללכת יפה!

בין השטיח הלבן לבין הרקע המצולם יש רווח, ברור שזה לא בים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה