שיתוף הייתי חייבת........איור דיוקן של הרב מאיר מאזוז זצוק''ל............

• הוסף לסימניות
גדולה האבידה, ואין מילים לתאר כמה הדור שלנו יתום...
עוד בחול המועד עבר הכרוז וביקש: "לקיים בנו חכמי ישראל..."
בעלי הלך לבית כנסת יום אחרי יום להתפלל עם הציבור לרפואת הרב.
הילדים בבית קראו תהילים..
אבל, נגזרה הגזירה.
כבה אורו של עולם.
מרן ראש הישיבה הרב מאיר מאזוז זצוק''ל התבקש לישיבה של מעלה.
בעלי נסע ללוויה, אנחנו בבית צפינו בכולה בדמעות, רק אז הבנו את גודל גדלותו העצומה...
הלוואי, ויעמוד לנו לזכות להחיש גאולתינו ולאמר די לצרותינו...
אמן.
איור דיוקן של הרב מאיר מאזוז זצוק''ל-איור דיוקנאות הודיה בושארי.JPG

• הוסף לסימניות
וואו! איזו תמונה (ציור...)
פשוט אין מילים!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הפירגון.
מצרפת תקריב:
image (35).png

• הוסף לסימניות
מדהים!
כל כך הוא
מה שמיוחד בציורים שלך שאת מצליחה להעביר את קוויי האישיות והאופי של הבן אדם
בצורה ששום תמונה לא יכולה!

• הוסף לסימניות
ווואוו ענק!
איך את עושה את זה?
מתפללת!
כל ציור שאני מתחילה מאיים עליי, אני מרגישה שדווקא אותו לא אצליח, ואז אני מתפללת חזק יותר,
בעל פה או בתפילת 18, וה' שולח הצלחה:)
וכמובן מקדישה לזה כמה שעות רצופות כל יום אל תוך הלילה...

• הוסף לסימניות
וואו כל כך יפה מרגש ומביע
את מוכשרת ברמות!

• הוסף לסימניות
אימאלה זה כל כך מרגשש!
כל כך יפה בלי עין הרע
אפשר להרגיש מוחשי את המבט שלו מהציור מרוב שזה מדויק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עברה כמעט שנה מאז שהעלית את הפוסט הודיה ורק עכשיו יצא לי להסתכל, הודיה זה פשוט מדהים!!!! רואים את ההבעה המיוחדת שלו בדיוקן, את המבט העדין והענווה ומרגישים את הקדושה, את מצליחה להעביר לא רק את הקוים דרך הדף אלא גם את התחושות!! מיוחד ממש!!! עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
עברה כמעט שנה מאז שהעלית את הפוסט הודיה ורק עכשיו יצא לי להסתכל, הודיה זה פשוט מדהים!!!! רואים את ההבעה המיוחדת שלו בדיוקן, את המבט העדין והענווה ומרגישים את הקדושה, את מצליחה להעביר לא רק את הקוים דרך הדף אלא גם את התחושות!! מיוחד ממש!!! עלי והצליחי!
תודה רבה!! נותן כח ומחמם את הלב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה