דרוש מידע הייתי חייבת להמליץ... המופע "בראבו"!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אחת מכאן,
מפרוג,
שהקימה מופע ענק ומקצועי!!!

@במת ההפקות האלופה!!!!
ה"מיני איצטדיון" היה צפוף עד אפס מקום, הכל היה כ"כ מושלם!
קטעי ההומור היו מצחיקים ומשעשעים,
השירה והמחולות מקצועיים ללא רבב!
התאורה, המסכים, התפאורה, הסאונד...
ממליצה בכל פה להזמין את המופע "בראבו",
כולן יצאו נרגשות ונלהבות ללא יוצאת מן הכלל.

וזהו, פשוט... הייתי חייבת לשתף!!!

• הוסף לסימניות
הי, קופצת על ההיזדמנות!
פרוג זו במה מתאימה להודות ולהלל למי שמגיע! מפיקת הארוע ברבו - רחלי גוטליב!!!!!!!!!!
מופע מושלם! רואים חשיבה על כל שיר תנועה קול ראשון ושני ומה לא?!
רחלי מוכשרת ומנצלת את כוחותיה וכישוריה להעלותם לבמה גדולה!
המשיכי כך!!!!
מחכה כבר לבמה הבאה שלך!!!

ממליצה בחוםםם למי שעדיין לא צפתה במופע, רוצווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מהר לפני שיגמרו הכרטיסים!
רחלי, ברבו - קטן עליך ;):p

• הוסף לסימניות
רחלי ,
ההופעות שלך זה משו מיוחד...
תמשיכי לצעוד מחיל אל חיל...

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה.
ראיתי לפני כשנה ואז כבר מהאוד נהניתי.
אני מאמינה שרק השתבחו עם הזן

תודה רחלי!

• הוסף לסימניות
ברוך השם בסייעתא דשמייא,
תודה רבה לכולם.
הרבה בזכות הפידבקים המדהימים זה ההצלחה שלי....
ושוב תודה ! :p:p:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה