כללי הייתי רוצה ללמוד איך מכינים גלופות

• הוסף לסימניות
גלופות לספרים, הטבעות הטמעות וכולי. איך ואיפה לומדים כזה דבר?

• הוסף לסימניות
"שוהם" ברחוב יהודה המכבי 5 בדיוק מעל דפוס אלמוג

הוא יכול לעזור לך בהכללים איך לעשות כל דבר

• הוסף לסימניות
תפני בפרטי, ואעזור לך בצעדים הראשונים.

• הוסף לסימניות
אולי המומחה בעל שם עולמי "מרתהרב" מהפורום יארגן לנו איזה קורס...

• הוסף לסימניות
מתוך הכרות אישית המומחה הגדול ביותר בתחום הוא- "מרתהרב".
חוץ מזה לבן אדם יש סבלונות ולב זהב להסביר במקצועיות את רזי החכמה.
טל' 5620420 03 (..אם אני זוכר נכון)
בברכה,
יוסי.

• הוסף לסימניות
יש כמה כללי יסוד שאני עובד לפיהם

א. כל צבע בהטבעה נעשה בצבע יסוד שונה (נגיד זהב=מג'נטה, שחור=שחור וכו').
כך שאפשר לעצב את כל ההטבעות על קובץ גרפי אחד - ואח"כ להדפיס
כהפרדה כל צבע יסוד בנפרד כמו סגירה ל Seperation.
ב. אין שימוש בטונים של צבע. כל צבע יסוד יהיה ב 100% צבע.
ג. אסור להשאיר שפיצים. השפיצים (למשל בפונטים סריפיים או עיטורים) גורמים
לקריעה של הסקאי - לכן מה שעושים זה להוסיף לאותיות קו מיתאר עם שפיצים
מעוגלים (פינות בסיומת מעוגלת).
ד - הכי חשוב: מרווחים. כאן התורה הגדולה וזה בא עם הנסיון. צריך להבין
שההטבעה יורדת בלחץ של בין טון ל3-4 טון משקל לחץ. לכן להזהבות
וההטבעות יש נטי'ה להתרחב ולהתפשט, ואם אין מספיק מרחק בין הקוים - הם
נדבקים אחד לשני ונסתמים.

לפי נסיוני - ועבדתי הרבה מול שוהם (ר' דוד שוורץ הנהדר!), ועבדתי כך: מינימום עובי קו 0.7 פוינט, מרווחים מינימום של 1.2 פוינט עובי המרווח.

עם הזמן והנסיון וההכוונה של שוהם אפשר ללמוד לעשות שילובים של הטבעות ואפקטים נחמדים אחרים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שדוד משוהם חזק בקטע !!
מלא סבלנות להסביר ולהדריך ולשפץ אם צריך.
תעזרי בו

• הוסף לסימניות
אני גם עבדתי עם שוהם בעבר, והייתי מרוצה מאוד. כמובן שתמיד אפשר להיות יותר מרוצה.

היום אני עובד עם אדיגרף מת"א, הלא הוא מיודעינו 'מרתהרב' המכהן כמנהל הפורום הזה, ואני מאוד מרוצה הן מהשירות והן מהמחיר.

• הוסף לסימניות
בושה וחרפה!
יושב פה בפורום "מלך הגלופות" בארץ (נראה לי שהיחס בינו לשוהם הוא 1 ל10) אדם שמעבר למקצוענות העצומה שלו, הוא יחיד ומיוחד בעזרה והסברת פנים, ואתם הולכים לרעות בשדות זרים?
לא יפה ולא מקובל!

• הוסף לסימניות
הייתי מצנזר את הסוגריים, זה מיותר!
קול התור, תודה!

• הוסף לסימניות
כן, אני גם בעד להעזר בחברי הפורום מאשר בבית דפוס שאינני מכירה.
תודה לכולם. אני מחכה לשמוע לגבי עבודה כל שהיא ביום חמישי ואדע אם זה רלוונטי.
בכל מקרה הייתי רוצה לדעת מתישהו איך מומחי הפורום עושים זאת אבל כשיהיה לי קצת פחות לחץ למצוא עבודה.

תודה רבה לכולם

• הוסף לסימניות
גינגית בהצלחה

בע"ה נתפלל עליך :) שאם זה שלך תקבלי את זה!!

• הוסף לסימניות
נחיה ונראה
בינתיים הבוס הקודם שלח שליח, שיביא אותי בחזרה לסיים משהו והיות ואני במילא לא אוהבת להשאיר אחרי דברים לא גמורים, הסכמתי. אז לשבועות הקרובים יש לי ב"ה עבודה. אחר כך ה' יעזור

• הוסף לסימניות
אולי לבסוף תשאר שם...

• הוסף לסימניות
תראו על מקצועיות אין מה להשוות בין "שוהם" ל-"אדי-גרף" הגימורים, המקצעיות הנאמנות והשרות של אדי גרף....טוב מה אני מייחצן תפנו אתם אליו ותראו בעצמכם!
בברכה,
יוסי.

• הוסף לסימניות
נקי כפים, מיהו "מלך הגלופות"?

• הוסף לסימניות
דווקא הוא חבר פורום שלנו..
איפה הוא עכשיו???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה