מידע שימושי הייתם באיזה מרכז מבקרים מוצלח ברחבי הארץ

• הוסף לסימניות
לא הייתי אבל אפשר לברר:
מרכז מבקרים תנובה אלון תבור - 1800-221422 (אפשרות לתנובה מהדרין)
מרכז מבקרים עלית נצרת עילית - 1800-777777 | 04-6508258 (אפשר לבקש בד"ץ בטלפון)
מוזיאון המרציפן - מרכז השקד והמרציפן בהשגחת חוג חתם סופר - 04-6772111

• הוסף לסימניות
עלית מגדים- מומלץ מאד!!!!!
יש גן את שטראוס בצפון- מקבלים מעדן.

• הוסף לסימניות
אוסם מקסים
קוקה קולה נחמד מאד
ילדים אוהבים את תנובה ברחובות

• הוסף לסימניות
שמעתי המלצה חמה גם על רולדין בקדימה. סיור וסדנא.

• הוסף לסימניות
עילית מגדים מתאים גם לנשים בגילאי - 30 - 50?

• הוסף לסימניות
שהייתי קטנה זה היה אחד הבילויים שלנו, לחפש את כל מרכזי המבקרים בארץ, ולבקר בהם
בעבר כבר כתבתי על כך תעשי חיפוש
מה שנשלף לי זה היקב ברשלצ, אוסם, טמפו, דפרון, חברת חשמל, עלית, תנובה
חיפוש קצר בגוגל יביא לך המון תוצאות:)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מרכז מבקרים מוצלח באזור הרצליה רעננה מי שיכול לכתוב לי דחוףףףףףףףףף.תודהרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה