דרוש מידע הייתם בהרצאה\סיפור אישי-והתפעלתם-נשמח שתשתפו

לא יודעת אם כתבו או לא. אבל פדות גמדה. פשוט אלופה.
ויש גם את הזמרת ציפורה איבגי

יש את ההקרנה חדשה של פנינה פקשר
לא זוכרת איך קוראים לזה
אבל זה פשוט מטורף!!!
כל התפיסה שלי השתנתה
זה נוגע ללב ומדבר אלייך ברמה האישית
בכיתי (ואני הכי לא סוג שיבכה בציבור)
מומלץ בחום!!

אני צריכה המלצה על אשה מאיזור הצפון שתספר סיפור אישי מעניין ועם מסר חשוב לחיים. תודה רבה.

יש את ההקרנה חדשה של פנינה פקשר
לא זוכרת איך קוראים לזה
אבל זה פשוט מטורף!!!
כל התפיסה שלי השתנתה
זה נוגע ללב ומדבר אלייך ברמה האישית
בכיתי (ואני הכי לא סוג שיבכה בציבור)
מומלץ בחום!!
לאבד את החוף?

יש גם את התוכנית של מיכל לוי "בעודי"
שהיא מטורפת ברמות!!!!!!!!!

הגב' רוחי ליכטנשטיין מרחובות אישה מדהימה ועוצמתית שהתעוורה לא עלינו לפני כמה שנים, סיפור חיים מרגש ומרומם עם מסרים תורניים לחיים.

יש בכרמיאל את הגב' רבינו שמספרת את סיפור בריחתם מאיראן. מרגש. אישיות מיוחדת ונעימות לא רגילה.

בלת"ק לנשים ונערות (וגם לילדות- מתאימה את עצמה לגיל)
לאה אפרת מויאל
סיפור אישי של עיוורת כולל נגינה במספר כלים, ושירים שלה
מרגש ומיוחד
0523121509

חסי בקשט
וואו עד היום אני זוכרת אותה למרות שעברו שנים
מדהימה באמת

הרב גייקובסון
הרב יגאל כהן
הרב מאיר אליהו

היה לנו כנס של בוגרות וולף, הביאו את שולמית פניגשטיין
היה מרגש ונוגע במיוחד!!
סיפור מופלא ובחורה נהדרת

הרב קובלסקי מירושלים
מדבר על מלא נושאים בצורה מרתקת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה