- הוסף לסימניות
חנן לדרמן- אחד החזקים!!!
נכון הוא מדבר מוצלח מאד כבר הבאנו אותו לפני שנתיים וגם את אברהם סיני
אני מחפשת משהו חדש ... מעניין ומרגש
תודה רבה
חנן לדרמן- אחד החזקים!!!
@ליבי קליין סיפורים אישיים - מאחורי הקלעים של סדרת הספרים המצליחים...
@נס האירוע סיפור אישי - על אירוע שכולו נס..
@פסי דבלינגר - אימהות והעצמה
לאה דרור - גיורת וזמרת
מירב נווה - סיפור אישי מחזק בשילוב הרצאה
סמדר מורג - סיפור אישי בשילוב סטנד-אפ
רננה אש - סיפור אישי בשילוב פעלולי אש
אפרת ברזל - סיפור אישי בסגנון של משחק, מרתק...
הרבנית מרים רוזנברג - סיפור אישי על חזרה בתשובה ועוד (אשתו של ר' שריאל)
מיכל גרוס - סיפור אישי על אסון ההדברה - לא יודעת אם היא עדיין מרצה...
יש גם אחת תסמונת דאון שבאה ומספרת על עצמה מאד יפה - רותי בר-און אולי? או משהו דומה..
עוד מרצות מעולות - סגנונות שונים... (לא דווקא סיפור אישי):
פנינה טולדנו
חיה הרצברג
שולמית שחור
רות ולדמן
רות שמש
ימימה מזרחי
מירב נווה 058-3289711וצריכה גם המלצה לסיפור אישי של אדם שצמח מתוך קשיים- לבנות מתמודדות בפנימיה
תודה , אני צריכה בדיוק משהו בסגנון, אבל היא לא יכולה באותו יום.מירב נווה 058-3289711
יש למישהו פרטים על זה?הרב גיא אברהם גבאי, סיפור אישי מרתק על המסע שעבר בארץ האש בארגנטינה וניצל בנס, ועל סיפור התחזקותו.
מרגש ומפעים.
יש פרטים?חנן לדרמן- אחד החזקים!!!
הרב יונתן גל-עד ללא היסוס בכלל...נכון הוא מדבר מוצלח מאד כבר הבאנו אותו לפני שנתיים וגם את אברהם סיני
אני מחפשת משהו חדש ... מעניין ומרגש
תודה רבה
058-3289711למי יש את המספר של מירב נווה
היום היא בקרית ספר בחינםבלת"ק
סוג אחר לא הרצאה
יש אחת בשם מרים לאופר- שמעתי אותה לפני שנתיים לא יודעת אם עדיין היא עובדת
לנשים בלבד....
היא עושה סוג של זיצ עם שירים וסיפורים- מרגש ברמות
אין תוכנית שזכורה לי יותר מזאת!!!
מומלץ בחום בחום
089741525בלת"ק
סוג אחר לא הרצאה
יש אחת בשם מרים לאופר- שמעתי אותה לפני שנתיים לא יודעת אם עדיין היא עובדת
לנשים בלבד....
היא עושה סוג של זיצ עם שירים וסיפורים- מרגש ברמות
אין תוכנית שזכורה לי יותר מזאת!!!
מומלץ בחום בחום
היא גרה בקרית ספר אין לי טלפון...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים