החיים מצחיקים :)
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
עדיף ליסוע לצפת באוטובוס חחח10 שעות נסיעה, בלי מזוודות, בלי מזגן.....
זה הכוונה טיסות הזול![]()
עדיף ליסוע לצפת באוטובוס חחח10 שעות נסיעה, בלי מזוודות, בלי מזגן.....
זה הכוונה טיסות הזול![]()
כשיפתחו ארמון המלכה ואיי לונדון סניף צפת אז זה אולי יהיה עדיףעדיף ליסוע לצפת באוטובוס חחח
היי,היינו בלונדון בחורף האחרון. והיה פשוט מדהים!
מה שאני עשיתי זה ישבתי על מלא אתרים ופשוט רשמתי על דף את האתרים המומלצים.
אחר כך שיערתי בערך כמה זמן יקח כל מקום פלוס תוספת זמן הגיונית. והתחלתי למקם לפי ימים ושעות.
מה שעשינו זה האיי לונדון, מוזיאון השעווה, טוואר אוף לונדון, מוזיאון הארי פוטר, משמר המלכה, קניות באוקספורד ועוד.
הכי הכי ממולץ לקנות כרטיסים מראש. חוסך הרבה זמן יקר! במיוחד אם נוסעים בעונה עמוסה כמו הקיץ.
וחוץ מזה כיף גם לטייל בלונדון עצמה. למשל בחרנו לנסוע חלק מהפעמים באוטובוסים במקום ברכבת תחתית וככה יותר להגיש את האוירה, לנסות ללכת ברגל מאוד נעים שם בקיץ. חוץ מזה שרוב האטרקציות די קרובות זו לזו.
מומלץ להקדיש יום שלם לקניות (אם נוסעים עם בנות...) כי החנויות ברובם נסגרות בערך בשעה שבע. (פריימרק עד יותר מאוחר שווה לבדוק ולמקם אחרון)
עוד שאלות בשמחה
תהנו![]()
הרכבת התחתית (אנדר גראונד) נהדרת.ברור
אבל צריך לדעת לארגן
או שאת יודעת
או שתשבי עם אדם שבתחום
לא נראה לי מומלץ להסתמך על פרוג ולטווווס.
H&m ענקקקהיי,
את יכולה לעזור לי עם חנויות לאן שווה ללכת?
שלחתי לךלמישהו יש תוכנית ללונדון לשלוח למייל rut630064אסור לכתוב כתובת מייל?
אשמח גם hayush.progשלחתי לך
תהנו
פוסט ענק ומפורט עם מלא מידע וטיפים על קניות בלונדון יש לך כאן:היי,
את יכולה לעזור לי עם חנויות לאן שווה ללכת?
metaylimbkipa.com
שלחתיאשמח גם, ממש, תודה!
4175979 בגימייל
תוכלי לשלוח לי y0527683266 בג'ימייל? תודה ענקית!!שלחתי לך
תהנו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים