- הוסף לסימניות
ל
לא רציתי לרשום לה בלילה, מקוה לזכור מחר בעז"התודה ענקית, אם יהיה לכם עוד מידע -נשמח מאוד.
לא רציתי לרשום לה בלילה, מקוה לזכור מחר בעז"התודה ענקית, אם יהיה לכם עוד מידע -נשמח מאוד.
ביקור בבית הבובות והמיניאטורות
שייט בפארק ליסי (מונית, כ-15 לארי)
פארק ריקה – מופע אור קולי (אם מתקיים)
בכל אלו לא הייתי אבל שימו לב שיש מצב גדול שזה איזה משהו פשוט או פחות מענין בכללי אין להם משהו מהותי להציע (בטיבליסי) לא מוזיאונים מענינים ולא פארקים מהממים-זה מה שאומרים המקומיים (לא המדריכי טיולים)הגנים הבוטניים – סיור רגלי
נתנה מספר של המשגיח, הרב חיים אטיאסתודה ענקית, אם יהיה לכם עוד מידע -נשמח מאוד.
יש לכם גישה לווצאפ? יש קבוצה פעילה עם המוןןן מידע, כולל כמובן מניינים, הכשרים, נהגים יהודים וכו'תודה עצומה!!
@דרמה זה לא סיפור חבל שלא הביאו את זמני התפילות בקיץ - אם אתם זוכרים - אשמח אם תשתפו (כמובן - בערך)
אשמח מאוד, בפרטי.יש לכם גישה לווצאפ? יש קבוצה פעילה עם המוןןן מידע, כולל כמובן מניינים, הכשרים, נהגים יהודים וכו'
בשביל סקי, זה בדיוק הזמן.האם מומלץ לנסוע לטיול לגאורגיה בתקופת החורף ינואר, פברואר, מבחינת מזג אויר?
איך בתחילת דצמבר שם?בשביל סקי, זה בדיוק הזמן.
בשביל טיולים, אז צריך לקחת בחשבון שקר...
בהרים, מושלג וקר מאוד.איך בתחילת דצמבר שם?
בהרים, מושלג וקר מאוד.
בטביליסי, קר אבל לא מאוד, ולפעמים יורד שלג, אבל יותר בסגנון של ירושלים, ולא שלג שנמצא שם כל הזמן.
ומבחינת סקי, לא בדקתי עדיין, אבל בדרך כלל מסוף נובמבר כבר יש סקי בכל אתרי הסקי בגאורגיה, גם בגודוארי וגם בבקוראיני.איך בתחילת דצמבר שם?
לא הייתי בבודפשט בחורף, כך שאין לי מושג אם זה יותר קר,קור סביר כן<?
לא כמו בודפסט וכזה
יעד מוצלח??
אני ספציפית סומך על ההשגחה של הרב חיים אטיאס, כשהבשרים הם של הרב לאזאר מרוסיה, שזה מסעדת לה קאסה.הבנתי
תודה
מה מבחינת ההכשרים במסעדות אפשר לסמוך?
לה קאזה
מנדיס חבד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים