מידע שימושי הייתם במיני ישראל

• הוסף לסימניות
שלום לכל חברי פרוג.
מישהו היה במיני ישראל לאחרונה?
אם כן אשמח לשמוע איך היה שם ..

• הוסף לסימניות
אני הייתי במיני ישראל
הוא לא מעודכן בכלל
ולא עבר שיפוץ בשנים האחרונות

• הוסף לסימניות
לפני חצי שנה שבדיוק פתחו אחרי הקורונה היינו שם 2 זוגות לבד
היה נחמד (וכמובן בלי פריצות) אבל המקום לא מתוחזק כבר כמה שנים, ככה זה נראה בכל אופן
ואין דברים חדשים מאז שהייתי שם לפני 15 שנה, או שהתחדשו דברים קטנים בכל אופן לא מורגש
נ.ב יש כרטיסים מוזלים דרך כאל

• הוסף לסימניות
בד"כ המקום ריק, לא הייתי לאחרונה.
הצבע של התצוגה דהה, ותכלס אין שם הרבה עניין...

• הוסף לסימניות
בקיצור, מה שאתם אומרים שפשוט זה לא שוה את המחיר ...

• הוסף לסימניות
הייתי שם לפני חודש בערך.
מקום נחמד. לדעתי לא שווה את המחיר המלא.
אם אתם משיגים במחיר מוזל אפשר לנסות.
כשהיינו היו שם דברים בשיפוצים - כנראה מחדשים שם עכשיו קצת...

• הוסף לסימניות
כנראה מאד משנה גיל המבקרים..
אנחנו היינו עם ילדים בגילאי 4-12
3 שעות
ויכולנו להישאר גם יום שלם!!
הם נהנו עד הגג ממש,
בפרט שהיו גם סדנאות יצירה והופעה נחמדה שהוסיפו לחוויה.
אגב קניתי את רוב הכרטיסים ב-1+1 דרך מסטרכרד, והיה שווה לגמרי כל שקל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה