- הוסף לסימניות
בבקשה אל תנסה לחנך...אני ממש לא מבין,
גדולי וצדיקי הדור אסרו בכל תוקף לנפוש באילת, עוד מעיזים לשאול?
אנחנו הולכים אחריהם בעיניים עצומות!
בטיסה לחו"ל עוד יותר גרוע... הפריצות בשדה תעופה וכדו'
בבקשה אל תנסה לחנך...אני ממש לא מבין,
יש שיט בסירה עם מצפה למטה שהוא שומר שבת,וואו תודה על הפירוט
יודעים אם יש שם אטרקציות ששומרות שבת?
אשמח גם לדעתהאם משהו היה במלון הרברט סמואל הריף אילת? אשמח לשמוע עליו את כל הפרטים.
תודה
אריאה היחיד שיש לו חוף פרטי.איזה מלון יותר מומלץ מבחינת נוף אריאה או מלכת שבא?
אפשר להחנות בישפרו מודיעין ולנסוע ברכבת תחנה אחתוכמה עולה חנייה בנתבג?
מינימום 45 שח ליום
שלא לדבר על בזבוז זמן ואנרגיה...
בנוסף המחיר שמצאת הוא ספציפי ופחות מצוי.
אני ממש לא מבין,
אני ממש לא מבין,
גדולי וצדיקי הדור אסרו בכל תוקף לגלוש באינטרנט ובמיוחד בפורומים למיניהם, עוד מעיזים לשאול?
פעם הבאה תלך להרודס פאלאסאריאה היחיד שיש לו חוף פרטי.
יש שם וגם במלכת שבא בית כנסת פעיל כל הזמן.
מבחינת פאר ויופי אין יותר ממלכת שבא.
יש אתר שאפשר למצוא שם טיסות זולות לאילת במחיר של 200 שח הלוך חזור קוראים לזה טוסטוסכמעט כל המלונות באילת בכשרות רבנות אילת אבל בד"כ רוב הדברים בסדר.
תתקשר למשגיח של המלון (ר' יוסף 0535515866) והוא יגיד לך מה בסדר וממה כדאי להמנע.
המלון אחד הטובים והמפוארים באילת, האוכל שם בין ההכי טובים (ארוחת הבוקר של המלון עלתה מקום ראשון בתחקיר של מאקו) ומומלץ מאוד לשכור חדר עם גישה לטרקלין (אקזקיוטיב ומעלה) מעט מייקר את החדר אבל הכיבוד העשיר והמגוון בטרקלין שווה כל שקל וחוסך הוצאות על נשנושים במהלך היום.
לגבי טיסות
אמנם זמן ההגעה כמעט אותו דבר כמו בנסיעה אבל זה לא לשבת 4 שעות בכביש, מצד שני יקר יותר (אלא אם בא כחבילה טיסה + מלון) וצריך להיעזר בתח"צ להתניידות בעיר. לקחת בחשבון עיכובים בטיסות. בהגעה ברכב צריך לשלם על חניה או לחנות רחוק.
מה אתה רוצה לדעת?
מלון אריאה יושב ממש על הים.איך אני יודע מה באמת מלון טוב יפה נקי עם שירות וקרוב לים ?
כל אחד כותב שזה הכי טוב אני רוצה מישהו שהיה ומינסיון יכול לומר לי שהוא נהנה שם.
מהם כמה הטובים ביותר באמת.
היינו ברויאל ביץ מלון מטורף עם חוף פרטי אבל המחיר בהתאם... נהננו מאוד!איך אני יודע מה באמת מלון טוב יפה נקי עם שירות וקרוב לים ?
כל אחד כותב שזה הכי טוב אני רוצה מישהו שהיה ומינסיון יכול לומר לי שהוא נהנה שם.
מהם כמה הטובים ביותר באמת.
של איזה מלון הוא משגיח?כמעט כל המלונות באילת בכשרות רבנות אילת אבל בד"כ רוב הדברים בסדר.
תתקשר למשגיח של המלון (ר' יוסף 0535515866) והוא יגיד לך מה בסדר וממה כדאי להמנע.
המלון אחד הטובים והמפוארים באילת, האוכל שם בין ההכי טובים (ארוחת הבוקר של המלון עלתה מקום ראשון בתחקיר של מאקו) ומומלץ מאוד לשכור חדר עם גישה לטרקלין (אקזקיוטיב ומעלה) מעט מייקר את החדר אבל הכיבוד העשיר והמגוון בטרקלין שווה כל שקל וחוסך הוצאות על נשנושים במהלך היום.
לגבי טיסות
אמנם זמן ההגעה כמעט אותו דבר כמו בנסיעה אבל זה לא לשבת 4 שעות בכביש, מצד שני יקר יותר (אלא אם בא כחבילה טיסה + מלון) וצריך להיעזר בתח"צ להתניידות בעיר. לקחת בחשבון עיכובים בטיסות. בהגעה ברכב צריך לשלם על חניה או לחנות רחוק.
האם מלון ישרוטל ים סוף קרוב לים?
איך המלון בכלל? כי ממש זול החדרים...
משהו יכול לעשות סדר אילו מלונות קרובים לים? רשמו פה שי שיש את אזור המלונות שאפשר ללכת ברגל
אילו =מלונו תנכללים שם?
ואיפה יש משגיח שאפשר לדבר איתו?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים