מלון הייתם במלון הכשר הזה בקפריסין?

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שהכשרות שם ממש ממש אבל ממש לא טובה
אז תבררו טוב מה אתם יכולים לאכול שם
(אולי כן מותר מוצרי חלב ספציפים ואפשר לברר עם המשגיח כשרות במקום או רב שאתם סומכים עליו שמכיר)
האם שמעתם את זה על הלגונה הכחולה או על קפריס?

• הוסף לסימניות
חוץ מזה לגבי תפילות במנין. תצטרכו להביא מנין איתכם. יש שם? :unsure:
לידיעת הטסים:

הייתי שם בימים האחרונים והיה שם כל יום מניין.
מעבר לזה יש שם ספא ענק עם כמה בריכות מינרליות חמות.
ממש תענוג!

וכרטיס טיסה כמה עולה?
200 שקל

• הוסף לסימניות
בקשר למלון בליצי עם הכשרות של רוטנברג.
הייתי שם והכשרות פשוט מזעזעת!!!!!!!!!!!!
אין לי כעת סבלנות לתאר את כל הפרטים,
אבל בגדול, היינו שם קבוצה לשבת שבע ברכות,
אחד מאיתנו הוא משגיח כשרות ובכל מקום שהוא מגיע הוא נכנס למטבח לבדוק,
ברגע שבעה"ב [שרון] שם לב לכך הוא צעק עליו ואיים על העובדים שאם הוא נכנס עוד פעם...
זה לבד כבר הדליק נורה אדומה ולכן התחלנו לבדוק יותר לעומק,
היה הרבה בעיות, אני יגיע מיד לשיא.
בשבת בבוקר אחרי הצ'ונט הבשרי [שאגב הבשר היה מכשרות אחרת לא כפי שסוכם בהזמנה]
נתנו לנו גלידה חלבית!!!!!!!!!!!!!! חלב עכו"ם.
[ולקינוח שרון שהוא יהודי קנה את זה בעצם השבת.]
אגב המשגיח שאני מכיר אותו מהיכרות אישית היה צוצי'ק בן 18/19 בחור... שקשה לי להאמין שיש לו ידע בעניין הכשרות. והעיקר - שרון צעק עליו וזילזל בו בצורה מחפירה כך שהוא רעד מפחד ממנו.... ולא יכל להעיר לו שום דבר.
אגב כשניסנו לדבר אח"כ בארץ עם הרב רוטנבגר כשהוא רק שמע בקשר למה אנחנו מתקשרים הוא היה חייב לנתק לרגע...
ומאז לא הצלחנו לתפוס אותו!!!!! תבינו לבד מה זה אומר.
בקיצור אני לא אלאה אתכם בסיפורים רק אציין שביומיים האחרונים שם אכלנו רק לחמניות שהיו סגורות באריזה עם הכשר של הרב לנדאו.
מי שחשוב לו הכשרות שלא יתפתה לדרוך שם!

• הוסף לסימניות
הקפצה, אשמח להמלצות על מלון כשר בקפריסין ואפשרות ליצירת קשר,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אין הרבה מלונות כשרים בקפריסין, יש את הלגונה הכחולה בפאפוס, היער הסודי ומלון רימון בלרנקה שהוא בבעלות חב"ד:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה