הייתם במסעדת ''מנדי'ס'' בצפת ???

• הוסף לסימניות
יש כמה מסעדות בצפת בהכשר מהדרין המקומי של הרב ביסטריצקי
ואם אני לא טועה - גם פיצה בד"צ העד"ח
במנדיס קנינו אוכל לשבת פעם
נחמד וטעים, ברמה ביתית.
ליד מנדיס אפשר לחנות אם מגיעים מכיוון רח' ירושלים (מהמדרחוב אכן אין גישה)
איך מגיעים?
בכיכר הכניסה לצפת, איפה שהתחנה המרכזית, פונים ימינה ומיד ימינה שוב, וממשיכים עם הכביש ישר כל הזמן עד שמגיעים לאזור שמתחילות החנויות.
המסעדה נמצאת בצד שמאל (כשבאים מכיוון זה) נדמה לי שמול הבנק או ליד הבנק

• הוסף לסימניות
היינו במנדיס,
בהחלט נחמד. יחס מצוין.
חנינו ברחוב למטה (ליד אחוזת אדרת ממש איפה שעולים מהבית קברות)
ומשם 5-10 דקות ברגל הליכה שהיא תענוג, בסמטאות.. במדרגות המתעקלות (והיינו עם עגלה)
זכור לטוב.

• הוסף לסימניות
הייתי שם ממש השבוע,
אוכל מעדן, הכשר הבד"צ ונסיעה ממירון זה בערך 10 דקות.
אפשר לחנות יותר בתחילת רחוב ירושלים זה איך פעם...
איזה הכשר יש לאהרל'ה? לא בטוחה שהבד"צ צריך לבדוק.
בכל אופן השירות של מנדי'ס מדהים, אוכל טוב וטעים, וכן- נקי!

תהנו!!!!!!!! :)

• הוסף לסימניות
מנדי'ס מיוחד
לגבי החניה זה כמו בי-ם ובב"ב.
הצלחת תפסת לא הצלחת חשב מסלול מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1369332:
נראה לי שהתכוונה לשרי- אני חושבת שהם סגרו- כך שמעתי לא מזמן.

היינו שם לפני 3 שבועות. היה פתוח לגמרי.
מלא אנשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה