- הוסף לסימניות
מוכרים הרבה מוצרים של קארפור שהיא רשת זולה בצרפתזה לא עבודה בעיניים?
לקחו את יינות ביתן והפכו לקארפור, לא?
מתחילים עם עשרות מוצרים חדשים במחירים בחלקם זולים בהרבה ביחס למה שבארץ
מוכרים הרבה מוצרים של קארפור שהיא רשת זולה בצרפתזה לא עבודה בעיניים?
לקחו את יינות ביתן והפכו לקארפור, לא?
האתר24/7 כלומר פתוח בשבת?
www.prog.co.il
רשת קינג סטור זה בעלות ערביתאני הייתי
השבוע תפתח גם חנות של 'קינג סטור'
בבעלות ערבית..
רשת קינג סטור זה בעלות ערבית
בבעלות ערבית..
ואיך המחירים?אני הייתי
בבעלות ערבית..
בעיר רמלהאיפה יפתח?
בשביל יקר לא צריך אותם..ואיך המחירים?
בירושלים זה במרכז המסחרי ברחוב אביזוהר, מול שערי צדק, במקום 'מגה'אולי מישהו יכול סוף סוף לגלות את הסוד
???
אשמח לשמוע על איזה מוצרים לא מצאת כשרות כי כרגע, לפחות בסניף בבית שמש יש כשרות על כל מוצרהמון מוצרים חדשים מחו"ל, חלקם של מותג הבית קארפור (ללא שום כשרות)
תלוי אם אתה סומך על הכשרויות של חו״לבקיצור,
לא מדובר בבשורה משמחת עבור הציבור החרדי...
זה יינות ביתן לכל דבר ועניין.(לא שזה רע...) שאלתי משהו מבפנים שאמר לי.אתה בטוח שזה לא יינות ביתן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים