אלו מבצעים או מחירים רגילים?במחירים הזולים
זה לא מבצעים, זה המחיראלו מבצעים או מחירים רגילים?
ברור שהטענה השניה מובנת, זה גם לא היה כדי להביא ראיה, אבל הטענה הראשונה פחות מובנית לי למה אין בזה ראיה, זה מראה שאם היית מברר אצל הרבנים האלו על הכשרות הזאת היו אומרים לך שזו כשרות טובהכששואלים מה רמת הכשרות של הכשר לא מוכר בראשות אישיות לא מוכרת מחו"ל,
והתשובה זה עדויות על רבנים שנצפו במלון שיש לה חותמת שלו
או להביא פרסומת שלו עצמו שהוא מעיד על ההכשר שלו שהוא טוב,
אותי זה מצחיק.
אין קשר בין לשאול רב מוכר ומבין בענייני כשרות אישית,ברור שהטענה השניה מובנת, זה גם לא היה כדי להביא ראיה, אבל הטענה הראשונה פחות מובנית לי למה אין בזה ראיה, זה מראה שאם היית מברר אצל הרבנים האלו על הכשרות הזאת היו אומרים לך שזו כשרות טובה
אצל מי תברר אם לא אצל רבנים?
שזה אומר שאפשר שהם פשוט מזלזלים בכשרות וממילא אין ראיה במה שהם אכלו שם, לא חושב שזה נכוןלבין סיפורי שמועות על השתתפות של רבנים באירוע במלון כזה או אחר
נראה לי ה3ב50 זה של ליטריש להם כעת מבצעים לא רעים. למשל ביש חסד כעת 2 תירוש כרמל ב40, ובקרפור 3 ב 50.
יש גם קפה מגורען בהקפאה ב15 ש"ח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים