הייתם ברשת החדשה קרפור?

שמעתי שמחר פותחים סניפים חדשים באלעד
יש למישהו פרטים על מחירים או מבצעים??

וגם ברמה א בבית שמש

יש להם כרטיס אשראי שווה בשיתוף כאל שנותן עד 320 שח
ו8 אחוז צבירה https://www.cal-online.co.il/cards/carrefour/
רק בשלש חודשים ראשונים אח"כ יורד ל5% אבל בתור אחד שקונה תמיד ביונות ביתן (כי אין לי משהו אחר קרוב:cry:)
אני עושה מנוי פיס ואז אני קונה תלושים בזול ואז אני חוסך כולל מה ששילמתי למנוי פיס למעלה מ10% חוץ מיזה שיש הנחה במלא חנויות אגב מי שעושה מנוי פיס זה יכול לחסוך כסף אבל הוא חייב לשים לב למספר דברים
1) והכי חשוב שחיבים להבין מאיזה חניות אני חוסך למעלה מה60 שקל שאני משלם על מנוי פיס כי בדרך כלל חוסכים פחות מה60 שקל רק מי שקונה קבוע בחניות מסוימות זה שווה לו
2)משלמים לפי קמות ההגרלות והקופנים מתחלפים כל חודש ככה שתמיד שווה להיצטרף בסוף חודש שעל החודש הזה משלמים קצת כי לא נישאר כימעט הגרלות (שבין כה וכה אני לא מכיר מישהו שזכה בהם) אבל מקבלים את כל הקופונים של החודש וכמו כן מבטלים מינו בתחילת חודש אחרי שקונים את כל הקופונים שצריכים
3)גם אם מעונינים לאישאר תמיד כדאי להיתקשר ולהגיד שרוצים לבטל ואז או שהם מורידים ל48 שקל או שהם מזכים חודש אחד ב60 שקל

מה המספר טלפון למימוש נקודות?
לא מצאתי בגוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה