פנאי הייתם מעוניינים לשכור סירה כזאת בקיץ?

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לשאול במקום שיש ציבור חרדי גדול,
נראה לכם מתאים? הציבור יתלהב?
זה מגיע בתיק גדול עם כל החלקים הדרושים כולל ווסט הצלה תקני , יש גדם שמגיע בתיק עם גלגלים כמו טרול נוח לנשיאה
אין ביטוח והם מחתימים כל משפחה על הסרת אחריות
ברשמי זה מיועד לשמוש רק באגם כמו בכינרת ואסור לשמוש בים
המחיר לא נקבע אבל זה יהיה מחיר אטרקטיבי במיוחד
האחריות שלהם להשכרת סירה תקינה עם כל האביזרים
על תקר/פנצ'ר משמוש סביר הם לא מחייבים כלום
על קרע שלא ניתן לתיקון יש חיוב כל שהוא.
מה חושבים כאן?

נ.ב יש כמה וכמה דגמים משייט 1 ועד קייאק 3 אנשים מבוגרים.

קייאק.jpg

• הוסף לסימניות
וכי למה לא?
זה ממש מגניב.

• הוסף לסימניות
נשמע מגניב
אבל לא שווה כי רק להוריד סירה כזאת לחוף עולה בין 50 ל100 ולשנע אותה באוטו עוד סיפור

• הוסף לסימניות
אמרו לי למקד, צריך לזה רכב, מתאים כמעט ורק לאגם הכינרת, המחיר יהיה אטרקטיבי ממש, לגבי בטיחות זה לא שונה מכל אבוב גדול שנכנסים איתו למים, הקייאקים האלה מאוד בטוחים לשימוש אבל לא להשתולל איתם ויש להם את כל התקנים הנדרשים לשימוש סביר

• הוסף לסימניות
חוקית אסור להוריד סיות בים רק בחופים המיועדים לכך וזה המחיר שגובים לסירה
לא חייבים ללכת לחוף מוכרז. ואז שום פקח לא יראה אותך.
ואל תתחילו לשים לי פרצופים כועסים. כי זה לא נתון בידיים שלי, ואנחנו נוקטים את כל צעדי הבטיחות האפשריים.

• הוסף לסימניות
חוקית אסור להוריד סיות בים רק בחופים המיועדים לכך וזה המחיר שגובים לסירה
שאלתי ואין שום תשלום על קייאק מתנפח, בנוסף מתברר שיש עוד כמה מקומות שניתן להשתמש בזה כמו בירקון ובנחל הירדן במקומות לא סוערים

• הוסף לסימניות
ואל תתחילו לשים לי פרצופים כועסים. כי זה לא נתון בידיים שלי, ואנחנו נוקטים את כל צעדי הבטיחות האפשריים.
תעשו מה שאתם רוצים מאחד שהלך לחוף לא מוכרז עם אופנוע ים וקבל דוח של 1500 שח

• הוסף לסימניות
תעשו מה שאתם רוצים מאחד שהלך לחוף לא מוכרז עם אופנוע ים וקבל דוח של 1500 שח
על מה הדוח? על כניסה בחוף לא מוכרז, או על נסיעה באופנוע ים בלי לשלם (לא הבנתי על מה בדיוק, ולמי התשלום)?
היה לך רשיון לאופנוע?

• הוסף לסימניות
חייבים ללכת לחוף מוכרז
וממש לא חייבים לשים פרצוף כועס על מה שהוא לא לדעתי

• הוסף לסימניות
על מה הדוח? על כניסה בחוף לא מוכרז, או על נסיעה באופנוע ים בלי לשלם (לא הבנתי על מה בדיוק, ולמי התשלום)?
היה לך רשיון לאופנוע?
על כניסה עם אופנוע בחוף לא מוכרז ובטח שהיה לי רישיון

• הוסף לסימניות
אמרו לי למקד
לדעתי לא מיקדת מספיק.
על תקר/פנצ'ר משמוש סביר הם לא מחייבים כלום
על קרע שלא ניתן לתיקון יש חיוב כל שהוא.
מה זה השכרה?
צריך לזה רכב, מתאים כמעט ורק לאגם הכינרת, המחיר יהיה אטרקטיבי ממש,
איפה תשכיר?לא ליד הכינרת?נראה לך שמישהוא יבא אליך רק להשכיר...ויסחוב וישתמש ויחזיר.לא אמרתי שלא ילך בכלל אבל לדעתי מאוד מסורבל...[לדעתי כולם הבינו פה שזה למכירה]ואם באמת הכוונה לכך תמקד טוב טוב את השאלה בשביל לשמוע חוות דעת מדויקת....

• הוסף לסימניות
הרבה ממקרי הטביעה בכנרת קרו דווקא מסירות מתנפחות כאלו או אחרות
פחד אמיתי לקחת אחריות על דבר כזה
נגיד שמשפחה ללא אחריות לוקחת את הסירה
וח''ו קורה משהו
לא רוצה לחשוב מה ירגיש משכיר הסירה אח''כ
גם אם חוקית הסיר ממנו אחריות , ולא סתם יש כזה סעיף...

הבעיה בכנרת שלכאורה אין גלים ומה הבעיה, אבל פתאום אתה מוצא את עצמך עמוק בתוך הים
וד' ישמור איך זה נגמר

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות העברתי להם סיכום שהם יחליטו.
בתחילת חודש תמוז הם נסעו לכינרת ונתנו למתרחצים באחד החופים לנסות את הקייאקים ומי שניסה מאוד התלהב.
ובלי קשר למסוכנות של קייאק, הכינרת מסוכנת לכולם תמיד אם לא מכירים את השעות הבטוחות לרחצה ולשייט
בדף ההוראות שהם יתנו אם זה יפעל כתוב שאם יש רוח נגדית כפי שיש בכינרת בשעות אחרי הצהרים לא לנסות לחתור לחוף, מרימים את המשוטים לתוך הקייאק ונותנים לרוח לעשות את שלה, הכי גרוע מגיעים בסוף לחוף הנגדי של עין גדי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות העברתי להם סיכום שהם יחליטו.
בתחילת חודש תמוז הם נסעו לכינרת ונתנו למתרחצים באחד החופים לנסות את הקייאקים ומי שניסה מאוד התלהב.
ובלי קשר למסוכנות של קייאק, הכינרת מסוכנת לכולם תמיד אם לא מכירים את השעות הבטוחות לרחצה ולשייט
בדף ההוראות שהם יתנו אם זה יפעל כתוב שאם יש רוח נגדית כפי שיש בכינרת בשעות אחרי הצהרים לא לנסות לחתור לחוף, מרימים את המשוטים לתוך הקייאק ונותנים לרוח לעשות את שלה, הכי גרוע מגיעים בסוף לחוף הנגדי של עין גדי.
נשמע מפחיד מידיייי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה