YONATY1985
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ביקשתי אישור מהקבלן ואמר שאין לו בעיה בפרסום הטלפון
אייל דורה.
שיפוץ כללי מ-א-ת
0546106104
אייל דורה.
שיפוץ כללי מ-א-ת
0546106104
שיפוץ של למעלה מ220Kנשמח לשמוע מה כלל השיפוץ
וכן מי היה הקבלן.
אם אפשר לשלוח לי פרטים באישי-יעזור לי מאד.לגבי הקבלן לא בטוח שירצה להתפרסם בצורה כזאת
אין לי אפשרות לשלוח באישיאם אפשר לשלוח לי פרטים באישי-יעזור לי מאד.
לא ראיתי מיילאין לי אפשרות לשלוח באישי
אני יכול לכתוב את פרטי המייל שלי ולמחוק לאחר כמה דקות
שלחתילא ראיתי מייל
אבל יש לי מייל בחתימה
תודה
איזה סדר גודל של שיפוץ?ביקשתי אישור מהקבלן ואמר שאין לו בעיה בפרסום הטלפון
אייל דורה.
שיפוץ כללי מ-א-ת
0546106104
פשוט הכל ! בניה \ הוספה... לפי הנסיון שהיה לי איתו גם כל מיני רעיונות יצירתיים לנוחות בבית ולחסכון בעלויות! ומה שחשוב בקבלן זה יראת שמים! מילה זו מילה ! הרי אנחנו כלקוחות לא כל כך מבינים וסומכים על חוות דעתו של האיש מקצוע ודבר זה דורש הרבה אמון באדם ושיהיה אמין וכ"ו כל זה מצאתי בהנ"ל!איזה סדר גודל של שיפוץ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים