הייתם משתמשים בביצים שהתאריך שלהם הוא לאתמול?

• הוסף לסימניות
הם במקרר כמובן כל התקופה הזו...

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
במקרר אפשר חודש נוסף
חוץ מזה יש דרך לבדוק טריות של ביצה,
מלאי ספל מים והכניסי את הביצה פנימה, ככל שהביצה טריה יותר היא שוקעת
אם היא תצוף אז לא כדאי להשתמש, אם היא רק קצת עולה, את יכולה להשתמש בה לאפיה, אבל לא כדאי לבישול או חביתה.

• הוסף לסימניות
התורה חסה על ממונם של ישראל. פתחי ביצה. אם יש ריח לא נעים - לפח. אם היא נראית בסדר - בישול ממושך או אפיה בהחלט באים בחשבון. רק לא לקרם או לגלידה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצבעשבתמונה;765771:
בל תשחית דגופו-קודם.

לא בגלל בל תשחית...
בגלל שתכננתי להכין עוגות ושכחתי לקנות ביצים :(

אוף

• הוסף לסימניות
לא, וגם לא באלו שהתאריך הוא מחר...

• הוסף לסימניות
המשווקים נותנים תאריך מוקדם כמקדם הגנה מפני תביעות. הייתי משתמש לפי העצות שלעיל בלי שמץ של נערווים.

• הוסף לסימניות
אם זה היה כל הזמן במקרר לא נראה לי שיש כאן בעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;765840:

מצטרפת.
אין בעיה חודש לאחר התפוגה אם הן היו במקרר..
הכי הרבה תנסי את העצה שאמרו כאן עם הספל מים.
בתאבון.. ממ...מ..

• הוסף לסימניות
בשנות הצנע אספו בייצים מחנוכה לפסח,
ב"ה הם שרדו עד כה לספר לנו ע"כ.:)

• הוסף לסימניות
בביצים טריות, ההפדה בין החלבון לחלמון גבוהה יותר.
בביצים טריות הקצפת חזקה יותר ומשמעותית לעוגות טורט.

• הוסף לסימניות
אם הן עברו גם את התאריך שרשום עליו במקרר, לא הייתי משתמשת.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
לא השתמשתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;765840:

ומאיפה תדע כמה זמן זה עמד בחוץ במכולת?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה