התייעצות הייתם עוברים דירה בגלל שכנים?

• הוסף לסימניות
הייתם עוברים דירה בשכירות בגלל שכנים בעיתיים?
בניין שרובו משפחות טובות.
דירה אחת בעיתית מאוד.
(סמים ושיכורים במדרגות, והשבוע הגדילו לעשות והיה אירוע אלימות חמור במיוחד- בתוך בית. לא בחדר מדרגות.)
אבל מה?
מי שמתלבט אם לעבור- גר בשכירות, וגם הגיע לבניין היה סביר וזה התדרדר, ככה שלא בטוח שזה כבלל יעיל.
משפחה בלי ילדים קטנים, חוץ מהשכן הבעייתי מאוד- יש שכנים מעולים.
מחיר השכירות בהתאם.
הייתם עוברים באמצע שנת שכירות? (אין סיכוי למוצא מישהו שיסכים לבוא לשם להמשיך את החוזה שלהם...)

• הוסף לסימניות
האם המשטרה מעורבת בסיפור?
אם לא יש לשקול לערב
יכול להיות שזה יעזור ולא תצטרכו לעבור
לא מעורבת. אולי במקרה האחרון כן.
אבל אני אף פעם לא ראיתי שוטרים בשטח.
אני אגיד להם לשקול את זה.

(לא אני. קרובי משפחה מדרגה ראשונה, שאני מזדעזעת כל פעם מחדש לאיזה רמות זה מגיע. מפחדת לשלוח את הילדים שלי לשחק בבניין! כששמעתי מה היה השבוע, אמרתי להם שבשביל הרבה פחות מזה, ההורים שלהם- של המשפחה הזאת- אמרו להם שיעזבו, ואם צריך, הם יבואו לגור בדירה במקומם....)

• הוסף לסימניות
שכנים זאת סיבה מאוד טובה לעבור, אבל דווקא פה זה נשמע לא כזה נורא, זה לא נשמע שהם מציקים לשכנים האחרים אלא סתם אנשים שלא נעים לפגוש בחדר מדרגות.

• הוסף לסימניות
(לא אני. קרובי משפחה מדרגה ראשונה, שאני מזדעזעת כל פעם מחדש לאיזה רמות זה מגיע. מפחדת לשלוח את הילדים שלי לשחק בבניין! כששמעתי מה היה השבוע, אמרתי להם שבשביל הרבה פחות מזה, ההורים שלהם- של המשפחה הזאת- אמרו להם שיעזבו, ואם צריך, הם יבואו לגור בדירה במקומם....)
אם להם זה לא מפריע, אז מה הקטע להתערב?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הובן לי מההודעה אם יש להם ילדים או לא.
אבל בכל אופן,
אם יש להם ילדים אז אין שאלה בכלל, ברור לעבור.
ילדים לא אמורים להיות חשופים לכאלה מראות וקולות...
אבל אם הם זוג שיסיימו חוזה ויזוזו משם.

• הוסף לסימניות
שואלים רב. כל עניין לגופו.
ספציפית מכירה מקרוב שעברו דירה בגלל שכנים.
זה לא אומר כלום.

• הוסף לסימניות
אם להם זה לא מפריע, אז מה הקטע להתערב?
זה מפריע להם. ברור שמפריע. אבל לא עוברים דירה.
מה שכן כרגע ב"ה העניין הסתדר. הגיע משטרה, הוציאה שקיות של חומרים, הבנאדם בכלא וכנראה לא יצא משם כ"כ מהר.
שכנים זאת סיבה מאוד טובה לעבור, אבל דווקא פה זה נשמע לא כזה נורא, זה לא נשמע שהם מציקים לשכנים האחרים אלא סתם אנשים שלא נעים לפגוש בחדר מדרגות.
לא מציקים לאף אחד, אבל הרבה יותר גרוע מ"לא נעים לפגוש".... (כולל פריצות לבתים- לא השכן עצמו, האורחים שלו. גניבות וקרוב מאוד! לפגיעה...)

• הוסף לסימניות
אם זה היה מפריע לי ולידיי לישון אז הייתי עובר, (לא כזה מהר, אבל אם המשטרה לא עוזרת אז כן הייתי עובר) בכ"א כדאי להתלונן למשטרה שזה מפריע לעוד שכנים, לא יודע עד כמה זה יעזור אבל אולי יתחילו לתת להם קנסות ואז זה כן יעזור,

• הוסף לסימניות
אחרי מה שאת אומרת פה
אז כן הייתי עובר אבל כל אחד אחד יעשה את השיקולים שלו

• הוסף לסימניות
אני לא בא להביע דעה כי זה תלוי בהרבה פרטים
אבל מנסיון מר אני מציע:
על כל דבר שרק אפשר, וכמעט על כל דבר אפשר, להזמין משטרה!!!
על רעש, על עישון בחדר מדרגות, על מוזיקה בשעות מנוחה, על לכלוך, על העלמת רכוש, על פגיעה ברכוש, וכו' וכו' וכו'
וכמובן על דברים חריגים או שהשתיקה (במקום שבו צריך לשתוק- בלבד!!!) יפה להם
זה עוזר הרבה יותר ממה שאתם חושבים.
רק שכדאי לעשות בחוכמה שלא יוודע שאתם הזמנתם, כדי לא להסתכסך!
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה