התייעצות הייתם עושים מנוי שנתי למשחקיה?

• הוסף לסימניות
בחורף כשאני מחפשת לאן לצאת עם הקטנים, סיכוי גדול שהייתי מסוגלת לעשות מנוי.
בקיץ-לא.

• הוסף לסימניות
מנוי שנתי זה כולל את כל העונות והזמנים....
לא שמתי לב שכתבת שנתי
לא הייתי עושה שנתי
הייתי עושה לפי חודשים

יש חודשים שלא הייתי משלמת על זה כי גינה יכולה לספק מענה

• הוסף לסימניות
מנוי שנתי זו התחייבות גדולה - את צריכה להציע עוד אופציה של מנוי חודשי או אולי בכלל כרטיסיות שבתוקף לשנה נגיד.
ואופציה של כניסה חד פעמית - יהיה ג"כ ברישום מראש, נכון?
כדאי לשקול גם אופציה של הגעה בלי הרשמה, כי לא כל האנשים כאלו מתוכננים.

10 מתחמים 300 מ"ר זה לא מספיק.
חוץ מהחדרי פעילות את צריכה גם: מבואת כניסה, מזכירות וקבלה. מטבחון. חדר הנקה. שירותים מרווחים. חדר עגלות או מקום לעגלות. לשקול שמרטפיה לתינוקות. ו-מחסן גדול
מעברים גם תופסים מקום. את מתכוונת לחלק לחדרים סגורים או רק להגדיר אזורים? נק' למחשבה בנוגע לאקוסטיקה ועוד.
את צריכה לפחות 500 מ"ר, ייתכן מאד שיותר. או לוותר על חלק מהפונקציות.
אני לא בטוחה שאת תופסת את השטח שצריכות כל האטרקציות שפרטת.

בנוגע לגילאים- אפשר להגדיר באותו מרחב מס' מתחמים לגילאים שונים.

שעות פעילות - אפשר לסגור בבוקר לקבוצות כגון בתי ספר וגנים.
יום שדה - מוזיאון החזו"א והמשחקיה שלך. נשמע לא רע :)

לא באתי לייאש, רק להעיר תשומת לב. תבדקי היטב את הפרטים הקטנים.
בהצלחה! תמשיכי לחלום בגדול.

• הוסף לסימניות
מנוי שנתי זו התחייבות גדולה - את צריכה להציע עוד אופציה של מנוי חודשי או אולי בכלל כרטיסיות שבתוקף לשנה נגיד.
ואופציה של כניסה חד פעמית - יהיה ג"כ ברישום מראש, נכון?
כדאי לשקול גם אופציה של הגעה בלי הרשמה, כי לא כל האנשים כאלו מתוכננים.

10 מתחמים 300 מ"ר זה לא מספיק.
חוץ מהחדרי פעילות את צריכה גם: מבואת כניסה, מזכירות וקבלה. מטבחון. חדר הנקה. שירותים מרווחים. חדר עגלות או מקום לעגלות. לשקול שמרטפיה לתינוקות. ו-מחסן גדול
מעברים גם תופסים מקום. את מתכוונת לחלק לחדרים סגורים או רק להגדיר אזורים? נק' למחשבה בנוגע לאקוסטיקה ועוד.
את צריכה לפחות 500 מ"ר, ייתכן מאד שיותר. או לוותר על חלק מהפונקציות.
אני לא בטוחה שאת תופסת את השטח שצריכות כל האטרקציות שפרטת.

בנוגע לגילאים- אפשר להגדיר באותו מרחב מס' מתחמים לגילאים שונים.

שעות פעילות - אפשר לסגור בבוקר לקבוצות כגון בתי ספר וגנים.
יום שדה - מוזיאון החזו"א והמשחקיה שלך. נשמע לא רע :)

לא באתי לייאש, רק להעיר תשומת לב. תבדקי היטב את הפרטים הקטנים.
בהצלחה! תמשיכי לחלום בגדול.
ואהו תודה על התגובה המפורטת
אבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
בביתר היתה משחקיה והיא נסגרה. הבנתי שלא היתה רווחית
אישית לא הייתי עושה מנוי. פחות אוהבת את המחויבות הזו אבל בודאי הייתי מגיעה הרבה
רק הפריע לי הבנים שזה עד גיל7

• הוסף לסימניות
מנוי שנתי לא הייתי עושה.
כרטיסיה עם מס' כניסות - כן. (כך זה אצלינו וממש מוצלח. בלי התחייבות למימוש בזמן מסויים.)

• הוסף לסימניות
בעבר התלבטתי אם לעשות מנוי חודשי לג'ימבורי נחמד קרוב לבית, והחלטתי שלא כי אין לי כח להתחייב מראש שאני אבוא מספיק פעמים באותו חודש...
אח"כ היה שם אופציה של כניסת כרטיסיה של 15 כניסות ב120 ש"ח (מסובסד), למשהו כמו שתיארת הייתי משלמת יותר אבל רק לכרטיסיה.
ומנוי שנתי בטוח שאני לא אעשה.

מבחינת השעות והחלוקה- כאמא, ילד בן 7 הוא ממש קטן, אין סיכוי שאני נותנת לו ללכת לבד למקום כזה ובטח לא בשעת ערב. ומצד שני שמתי לב שלרוב, בנים בני 5-7 לא הולך טוב בג'ימבורי עם בנות כי הם לא נותנים להן כ"כ לשחק עם המשחקים הסוערים שלהם לדוגמא אוספים את כל 'בלוקים- כריות' לאיזה מין מבנה לא חוקי, מתיישבים עליו 8-16 בנים ונופלים יחד כולם על המשטח וזה תופס 3/4 מהשטח... ובנות משחקות משחקים יותר עדינים, אפילו משחק תופסת הבנות משחקות יותר עדין מהבנים לכן אם יש לך כמה מתחמים אולי הייתי מפרידה שעות בתוך המתחם (שעה ראשונה מתחמים א-ב-ג לבנים עד גיל 3-4 ובנות, ומתחמים ד-ה-ו לבנים בני 4-7 ואז מתחלפים)

• הוסף לסימניות
מצטרפת לעניין הבנים שמשתלטים על המרחב.

עוד הצעה- כשאנחנו היינו ילדים היתה משחקיה באולם שכונתי, והיה שם מסלול בימבות מאד מוצלח.
אולי לבנים יכול להיות איזה מסלול רכיבה היקפי שהם יוכלו לדהור מסביב, ולא יפריעו לקטנים יותר.

• הוסף לסימניות
לדעתי מנוי שנתי זה רעיון טוב
שנותן ביטחון למנהלת המשחקיה
מה שיכול לעזור לה להוריד את המחירים
לדעתי מזג האויר בחוץ מדי הרבה פעמים לא טוב שהורים ישמחו לפתרון כזה
מה שחשוב שזה יהיה זול גם אם זה לא יהיה הכי בסטייל
והכי חשוב מזגן חזק בקיץ
במשך השנה שווה לפתוח ב-16:00
כי הרבה ילדים לומדים היום עד 16:00

• הוסף לסימניות
נשמע ממש שווה,
אבל מנוי חודשי של 240 שקל לא הייתי מוציאה על זה,
את רוצה שיבואו אליך מכל ב"ב, לא רק מהאזור שלך.
תחשבי איזה התארגנות זה להגיע עם הילדים לכזאת משחקיה.
זה ארוע של פעם בחודש, לא על בסיס יומיומי,
לדעתי כיוון של כרטיסיה במחיר מוזל יותר זה עדיף

• הוסף לסימניות
לא הייתי עושה מנוי
יש לי בעיקר בנים וחלק גדול מהם מעל גיל 6
7:30 עד 9:30 זה שעות לא רלוונטיות אז הם לא היו מנצלים את זה
רק לקטנים ולבנות זה כנראה לא היה משתלם
חוץ מזה שאני קצת עצלנית וכנראה לא הייתי לוקחת אותם יותר מפעם בחודש
יש משחקיה 5 דקות מהבית שלי ועולה 5 או 10 ש"ח וגם לשם אני לא מגיעה

• הוסף לסימניות
גמני לא הייתי עושה מנוי.
בלי סתירה לזה שממש חסרה לנו משחקיה באזור

• הוסף לסימניות
דבר נוסף מאוד חשוב לחשב, הבלאי
הייתי במשחקיה שלא אציין את שמה ופשוט לא היה נעים להיות במקום שנראה שחור ומקולף ממשחקים של ילדים אפילו שהעיצוב הכללי היה מהמם
אי אפשר לתפוס את העיצוב אם הכל נראה כ"כ שבור

• הוסף לסימניות
יום שישי במיוחד בקיץ לדעתי זה יהיה לוקסוס
בשמגר הייתי באה כמה פעמים אגב עשיתי שם כרטיסיה והיו לי עוד 5 ניקובים והם סגרו חבללל
לדעתי לא הייתי עושה מנוי חודשי או שנתי
אלא כרטיסיה שאז אפשר מתי שורצים וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה