זרקור מקומי הייתם פעם בחריש?

כי ביתר עילית עיר עם ציבור איכותי לכ"ע
את במקרה מכירה את הציבור שגר בגבעה A למטה אגרות משה והאזור?
ולמקומות האלו החרדים מגיעים
נוף הגליל שכונות עפולה עילית וגבעת המורה עכו אופקים
לא לקריית מוצקין קריית טבעון וכרמיאל
אם הייתה שם את אוכלוסיית פרדס חנה ושכונות החדשות בחדרה אז גם המחירים שם כבר היו בהתאם.

חתך אוכלוסייה בעייתי הכוונה גם לחרדים וחסידי תולדות אהרן

צילום אמיתי!!!
הצלם נתנאל וינר תושב העיר חריש בצילום רחפן מיוחד של העיר חריש בשעת השקיעה
מוזמנים להנות מהיפי הזה בכל יום
קרדיט צילום: נתנאל וינר 0509514494

ראש ישיבת חברון רבי דוד כהן בלשכת ראש העיר חריש

WhatsApp Image 2025-11-05 at 20.38.48.jpeg

סערת השוקלד בחריש
1762467423246.png

בנוסף לקהילה הליטאית הגדולה בשכונת בצוותא

התפתחה בשנה האחרונה קהילת אברכים ליטאית בשכונת החורש
וכיום הקהילה מונה כ40 משפחות,

לקהילה הליטאית בשכונת החורש יש כיום בית כנסת פעיל במהלך כל היממה
וכן במקום נמצא כולל הר"ן בראשות ר' צבי וייספיש,

בשנה האחרונה אף הגיע הגאון ר ראובן מירון שליט"א חתנו של ר' צבי וובר ר' שכונת נווה יעקב, להיות רב הקהילה הליטאית בשכונה,

הקהילה הליטאית בשכונה יוצאת למהלך רחב על מנת להביא לשכונה עוד עשרות משפחות אברכים ליטאיות,
וכעת יש בשכונה עשרות דירות חדשות (לא מהנילונים אלא יד 2 מקסימום 5 שנים) למכירה במחירים שלא יחזרו
לדוגמא דירת 4 חדרים נמכרה לאחרונה בשכונה ב1330000, עם נוף לים ומרפסת סוכה,
וכן דירת 5 חדרים נמכרה ב1400000,

לפרטים נוספים על העיר והשכונה וכן למענה אנושי
ניתן להתקשר לקו המפורט במודעה לעיל.

בנוסף לקהילה הליטאית הגדולה בשכונת בצוותא

התפתחה בשנה האחרונה קהילת אברכים ליטאית בשכונת החורש
וכיום הקהילה מונה כ40 משפחות,

לקהילה הליטאית בשכונת החורש יש כיום בית כנסת פעיל במהלך כל היממה
וכן במקום נמצא כולל הר"ן בראשות ר' צבי וייספיש,

בשנה האחרונה אף הגיע הגאון ר ראובן מירון שליט"א חתנו של ר' צבי וובר ר' שכונת נווה יעקב, להיות רב הקהילה הליטאית בשכונה,

הקהילה הליטאית בשכונה יוצאת למהלך רחב על מנת להביא לשכונה עוד עשרות משפחות אברכים ליטאיות,
וכעת יש בשכונה עשרות דירות חדשות (לא מהנילונים אלא יד 2 מקסימום 5 שנים) למכירה במחירים שלא יחזרו
לדוגמא דירת 4 חדרים נמכרה לאחרונה בשכונה ב1330000, עם נוף לים ומרפסת סוכה,
וכן דירת 5 חדרים נמכרה ב1400000,

לפרטים נוספים על העיר והשכונה וכן למענה אנושי
ניתן להתקשר לקו המפורט במודעה לעיל.
מדהים ביותר עלו והצליחו
קהילה מדהימה !!

בס"ד
אני גר בב"ב פעם ראשונה שאני רואה מאז תשפ"ב מודעות גדולות על חריש את המודעה הנ"ל ולא ע"י בעלי פרויקטים וכדו' שכבר גמרו לעשות את הקופה והלכו המשיכו הלאה חוץ מהתרומה לפיתוח חריש זה גם זיכו הרבים כי אין מקומות במרכז עם מחירים כאלה וחריש זה פשוט פספוס שניתן עוד לתקן.

אשמח למידע על סגנון הקהילה שם, אם אפשר בצורה אובייקטיבית

בס"ד
אני גר בב"ב פעם ראשונה שאני רואה מאז תשפ"ב מודעות גדולות על חריש את המודעה הנ"ל ולא ע"י בעלי פרויקטים וכדו' שכבר גמרו לעשות את הקופה והלכו המשיכו הלאה חוץ מהתרומה לפיתוח חריש זה גם זיכו הרבים כי אין מקומות במרכז עם מחירים כאלה וחריש זה פשוט פספוס שניתן עוד לתקן.
אני סיירתי עם אחד מהאברכים שם בחריש, הוא הקדיש בשבילי שעתיים להראות לי את כל העיר, ממש נותנים את כל הלב שלהם כדי לפתח עוד ועוד את המקום ולעזור לאברכים מבחוץ לבוא לגור שם, לדעתי כבר יותר משנה שהם עושים את הפעילות הזאת
כל הכבוד!

שלום וברכה,
אשמח למידע על פרוייקט נחמיאס המתאכלס בימים אלו,
כמה חרדים יש?
האם יש מי שמנסה להשקיע לייש את הפרויקט בחרדים

זכורני מלפני כ3 וחצי שנים או 4 היה לי חבר שקנה שם ודיברו שזה כ90% חרדים כך שאם כולם יגיעו זה וודאי יהיה חרדי
השאלה רק כמה קנו למגורים וכמה להשקעה , דרך אגב גם מי שקנה להשקעה כאן הפוטנציאל לחרד היא גבוהה כי זה להציע לבנ"א לבוא לבנין שיהיה חרדי כולו [ כמובן אם כולם ייתאגדו ] בשונה מרוב הבנינים בחריש,

זכורני מלפני כ3 וחצי שנים או 4 היה לי חבר שקנה שם ודיברו שזה כ90% חרדים כך שאם כולם יגיעו זה וודאי יהיה חרדי
השאלה רק כמה קנו למגורים וכמה להשקעה , דרך אגב גם מי שקנה להשקעה כאן הפוטנציאל לחרד היא גבוהה כי זה להציע לבנ"א לבוא לבנין שיהיה חרדי כולו [ כמובן אם כולם ייתאגדו ] בשונה מרוב הבנינים בחריש,
מדויק.
הבעיה שהמסירה התעכבה מאוד, מה שגרם לחלק מהאנשים להשתקע בערים אחרות.

אם כל החרדים שיש להם דירות בחריש יבואו לגור
אפשר לומר בזהירות שחריש חרדית על מלא !!!!
אני אישית מכיר מאות בעלי דירות בחריש חרדים
יש מתווך ידוע מירושלים שמכר לפחות 150 דירות בחריש לחרדים
הבעיה שהוא מכר את זה למשקיעים .......
ודרך אגב זו הסיבה שכל פעם שחריש עולה פה לדיונים זה דיון חי ותוסס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה