הייתם קונות לבן מכנס עור בצבע בורדו?

• הוסף לסימניות
זקוקה לעצתכם במהירות!!!!!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא אוהבת מראה של בגדי עור. זה חילוני מדי לטעמי.
צבע בורדו כשלעצמו יכול להיות יפה. לאיזה גיל?

• הוסף לסימניות
לא. (ולא כ"כ מטעמי דת, בעיניי פשוט לא יפה....)

• הוסף לסימניות
עד גיל 2-3 - כן,
מאוחר יותר - לדעתי יראה פרחחי, ואני ממש ממש לא שמרנית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1411907:
עד גיל 2-3 - כן,
מאוחר יותר - לדעתי יראה פרחחי, ואני ממש ממש לא שמרנית...
בטעות הצטלצל לי :)
גם לגיל קטן לא הייתי אוהבת...

• הוסף לסימניות
לילד בן שנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zipi m;1411922:
לילד בן שנה

אני כן
מבחינת נוחות הייתי שוקלת שוב - קניתי לבת שלי שניה שעברה - ולא ממש היה פרקטי בגמישות

• הוסף לסימניות
ברור שכן.
אבל לכל אחת יש את הסגנון שלה והסביבה שלה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי נוח (זה סוג של בד אטום וקשיח) ולא יפה בעיני (עור בכלל מתאים יותר למבוגרים)

• הוסף לסימניות
אם כבר את מדברת
אני צריכה כזה לבת
איפה מצאת כאלה?

• הוסף לסימניות
תלוי,
אם כל הבנות שלי עם חצאיות עור בורדו, הייתי שמחה למצא גם לבן משהו כזה להשלים את הסט,
אבל נראה לי עד גיל 3.. לא יותר גדול

• הוסף לסימניות
גם לי יש רתיעה גדולה מבגדי עור, וגם לחילוני ממוסד תהיה בעיה עם זה.
(בגדי עור ? זה לא רק חילוני, זה...)
אני מודעת שברוך ה' הרבה הרבה אימהות יהודיות טובות, כשרות וצנועות לא פגשו בשום צומת בחיים טיפוסים אפלים, ולכן אפשר לראות ברחובות חרדיים ילדות בבגדי עור שחורים ובגרביוני תחרה שחורים.
-זו הופעה נורא נורא מפוקפקת. .
הבורות מבורכת, אבל תוצאותיה מביכות :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1412129:
גם לי יש רתיעה גדולה מבגדי עור, וגם לחילוני ממוסד תהיה בעיה עם זה.
(בגדי עור ? זה לא רק חילוני, זה...)
אני מודעת שברוך ה' הרבה הרבה אימהות יהודיות טובות, כשרות וצנועות לא פגשו בשום צומת בחיים טיפוסים אפלים, ולכן אפשר לראות ברחובות חרדיים ילדות בבגדי עור שחורים ובגרביוני תחרה שחורים.
-זו הופעה נורא נורא מפוקפקת. .
הבורות מבורכת, אבל תוצאותיה מביכות :(
הפעם הצטלצל לי בכוונה :)

• הוסף לסימניות
קצת נסחפת לדעתי ,
להלביש לילדה בת 3 חצאית עור בצבע בורדו לא מתקרבת לשום מראה מפוקפק מהתיאורים שתיארת לעיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brur;1412016:
אם כבר את מדברת
אני צריכה כזה לבת
איפה מצאת כאלה?

יש בבזארים בבני ברק

• הוסף לסימניות
טוב,
אז עכשיו אני יוצאת לסבב חיפושים נוסף נראה מה יצא בסוף
בעז"ה נעדכן אותכן
תודה רבה לכל העונות השמרניות, ולא השמרניות וגם למי שייש סלידה מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה