יש בזה משהו שאני באמת לא מבינה. הפירות נבראו כדי להנות ב"א . יש מספר דרכים להנאה. לא?!נכתב ע"י sh12;1023183:רק חשוב תמיד לזכור:
כל הקישוטי אוכל גורמים להמון המון בל תשחית!!!
הן בעודפי הפירות וירקות . [אף אחד לא עומד לאכול אותם]
והן בפרטים המוצגים שנשארים בלי שנאכלו - לאחר כמה שעות הם מתקלקלים ונזרקים!!!
נכתב ע"י חיילי פייג;1023451:יש בזה משהו שאני באמת לא מבינה. הפירות נבראו כדי להנות ב"א . יש מספר דרכים להנאה. לא?!
נכתב ע"י pr;1023550:אני הולכת לאמץ את זה ליומולדת הבא אי"ה, אדיר!
אני חושבת שאם לא מרחמים על העיצוב אחרי שכולם ראו (וצלמו)
וחותכים לקהל הרחב, וכשהמארחת מתחילה כולם ממשיכים - אחרת לא נעים 'להרוס',
זה יתחסל במהירות.
כמובן להכין הכל עם כפפות וגם לציין שכך זה נעשה...
ממש רעיון משגע!
מבחינת ערך גליקמי, אבטיח ועוגה הם כמעט שווים.נכתב ע"י נוי;1023533:תחשבו על קהילת הצלייאק, הסוכרתיים וה"סתם" שמנים (אין לכם מושג איזה אחוז נכבד הם בהאוכלוסיה)
נכתב ע"י רותי בן שימ;1023160:(אולי קיבלתם, אבל רק במייל!)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים