מידע שימושי הייתם רוצים לקבל משלוח מנות בריא או ממתקים?

לא חושבת שזה זה.

זה מאוד מובן שמה שנגע בילדים שלי - זה נקי בעייני, ובעייני אחרים לא.

זה ברור שזה כך. וזה טבעי שזה כך
אה, אם זה רק ההרגשה העצמית שזה לא מגעיל אותי מה שהילדים עושים- אז אוקי,
אבל אם את מחשיבה את עצמך שהילדים שלך כאילו לא מגעילים אנשים אחרים, אז פחות אהבתי ת'רעיון
אבל כנראה לקחתי את זה מדי לצד מסויים כי כמו שאמרתי לא עקבתי אחרי הדיון, זה פשוט הייתה ההודעה האחרונה
מתנצלת מראש

דברים טעימים לא מאד מתוקים
אבל לא בסגנון של דברים ללא סוכר וכו

במודיעין עילית יש תחרות "המשלוח הבריא"
uxZ-NFUrfgtTGUGZK6cbt9k57mzJXV6GHJIenDPq32CPMVi4eXNH8FevC81fb9E-S5zDt_ZCyfAWC1Jn_wrHzPVtE3zH32vTJKgqTub7lKiRbu_1J5XHP72kbBUQq2Q5u2qQHLC2x1g5sYWteEYI44Nrb9Ddmq3Y_jGFQ-8rn79vsF-IbSz0cxKoTj8D5qLjzkwiMA__CKZ1UTm-dmwtfSjWEWsMSVc=s0-d-e1-ft

פעם קיבלתי ממישהו משלוח מנות:
חסה (ככה, גולמית, באריזה של חסלט)
ומטבעות שוקולד
והיה כתוב
"התורה חסה על ממונם של ישראל"
גם בריא, גם ממתקים, גם רעיון שהצחיק אותנו ואנחנו זוכרים אותו כבר שנים
(רק מה, לא עומד בקריטריונים של עיריית מודיעין עילית.....:))

אז ככה
המטבח שלי נראה בדיוק כמו מטבח אם ילדים
ברוך השם הילדים שלי נוגעים בהכול
משתדלים שיהיה כמה שיותר אסטטי
אבל ברור שיש הבדל בין הילדים שלי לילדים של השכנה
בד"כ, כשאני מכינה לבית שלי עוגה - הילדים משתתפים בששון.
כשאני מכינה כדי לשלוח למישהו - זה רק אחרי שהם ישנים והשטח נקי.
גילוי נאות: לא שולחת מאפה בית (רק לפעמים, ורק לאנשים ממש קרובים: משפחה, חברות קרובות). בכל זאת חושבת שלא נכון לעשות את האנלוגיה הזו.

מסקנות לאחר חג הפורים ולאחר שהיום (פורים אצלינו היה אתמול) קיבלתי משלוח מאוחר שמכיל גם חבילת וופלים וגם חבית רבע לשבע, בתוספת ל: ופלים, ערגליות, ביגלאך, צלחת עוגות, עוגיות ממולאות, קרמונים*2, עוגיות חיוכים וזה רק מה שאני זוכרת בשלוף- ואנחנו זוג צעיר+ תינוקת בת שנה ורבע! ופסח עוד חודש! נס שאנחנו מוכרים לגוי גם חמץ גמור!
המסקנה שלי היא- תשלחו מה שאתם רוצים- בריא או לא בריא- לשיקול דעתכם-
רק לא חמץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה למען ה' אני אמורה לעשות עם כ"כ הרבה חמץ?

מסקנות לאחר חג הפורים ולאחר שהיום (פורים אצלינו היה אתמול) קיבלתי משלוח מאוחר שמכיל גם חבילת וופלים וגם חבית רבע לשבע, בתוספת ל: ופלים, ערגליות, ביגלאך, צלחת עוגות, עוגיות ממולאות, קרמונים*2, עוגיות חיוכים וזה רק מה שאני זוכרת בשלוף- ואנחנו זוג צעיר+ תינוקת בת שנה ורבע! ופסח עוד חודש! נס שאנחנו מוכרים לגוי גם חמץ גמור!
מה רצית שישלחו לך, מצות?
72.png

זה הזמן, זה המנהג וזהו זה. וכיצד למגר את הממתקים...? זה עסק שכולנו מתמודדות איתו יפה בסופו של דבר.
היום הבנתי בצורה מאוד ברורה שמשלוח ממתקים עולה הרבה פחות ממשלוחים בייתיים וכאלה..
תחשבו למשל על משלוח ארוחות בוקר שמכיל סלט, בקבוק שוקו של ליטר, לחמניות, רטבים... עולה באיזור ה25 ש"ח לפעמים.
משלוח ממתקים- נותן לכולם את היכולת לקיים את המצווה בכבוד! לא משנה מה תתן... ממתקים עולים זול (קומבינות של העברת משלוח אחר. 2.90 באושר עד... 5 בעשר. ועוד ועוד...)
את מה את מצפה, שיפסיקו עם משלוחי החמץ, איך? שנפתח ביוזמה של שליחת בקבוק מיץ ושימורי אפרסקים. לא אפשרי, נכון...

אני נהנית מהכל
אי אפשר בלי שוקולד ורק שוקולד (לא טופי ובאגסי חחחח)
היום אכלתי בוקר צהריים ערב שוקולד ואפילו לא התבשרתי בצהריים בשביל זה
פעם בשנה מותר!!
תביאו הכל רק לא מאכלים מידי "חתוכים" ביתיים, זה לדעתי לא נאכל ברוב הבתים..

מה רצית שישלחו לך, מצות?
72.png

זה הזמן, זה המנהג וזהו זה. וכיצד למגר את הממתקים...? זה עסק שכולנו מתמודדות איתו יפה בסופו של דבר.
היום הבנתי בצורה מאוד ברורה שמשלוח ממתקים עולה הרבה פחות ממשלוחים בייתיים וכאלה..
תחשבו למשל על משלוח ארוחות בוקר שמכיל סלט, בקבוק שוקו של ליטר, לחמניות, רטבים... עולה באיזור ה25 ש"ח לפעמים.
משלוח ממתקים- נותן לכולם את היכולת לקיים את המצווה בכבוד! לא משנה מה תתן... ממתקים עולים זול (קומבינות של העברת משלוח אחר. 2.90 באושר עד... 5 בעשר. ועוד ועוד...)
את מה את מצפה, שיפסיקו עם משלוחי החמץ, איך? שנפתח ביוזמה של שליחת בקבוק מיץ ושימורי אפרסקים. לא אפשרי, נכון...
חסרים חטיפים, שוקולדים, שימורים, ועוד ועוד לא חמץ? סימי לב לא אמרתי עכשיו לא ממתקים אלא לא חמץ

אין לי בעיה שיביאו לי חמץ.
אני צריכה דווקא שוקולדים לסיומי פרויקטים של נקיונות בער''פ
אבל-במינון!
כמה שלחו לי משלוח של רבע לשבע ובקבוק שוקו(גדול\קטן).
אהבתי.
גם יפה,גם טעים ולא מפוצץ את הבית בחטיפים משונים ומשמינים.

אני נהנית מהכל
אי אפשר בלי שוקולד ורק שוקולד (לא טופי ובאגסי חחחח)
היום אכלתי בוקר צהריים ערב שוקולד ואפילו לא התבשרתי בצהריים בשביל זה
פעם בשנה מותר!!
תביאו הכל רק לא מאכלים מידי "חתוכים" ביתיים, זה לדעתי לא נאכל ברוב הבתים..
עולם בתקופה הזאת כל מה ששמרתי במשך שנה שלמה

והחי יתן אל ליבו..
רשמנו לעצמינו את התזכורת לפורים הבא שיבוא עלינו לשלום..
לכמה מאיתנו שקיבלו במשלוחי מנות 15 שימורי זיתים מגולענים מכל השכנים, ותפגע בהם מידת השכחה חלילה .אז נא רעננו את התזכורת לקראת פורים התשפ"ד.תודה מראש

מה למען ה' אני אמורה לעשות עם כ"כ הרבה חמץ?
כמה רעיונות:
1. חטיפי חמץ יכולים לעזור לאחים/יות הקטנים שלכם משני הצדדים בערב פסח
2. יש הרבה מאד עמותות שתשמחנה לקבל את זה עבור ילדים מאושפזים, קיטנות ערב פסח לילדים חולים /צמי"ד וכד'
3. כשאוספים מצרכי מזון בדלת, את יכולה לתת את זה (אני עושה כך כל השנה), תחשבי כמה ילד שמשפחתו מקבלת ארגז מהעמותות הללו, ישמח למצוא שם גם משהו בשבילו לשבת.
4. יש לכם בחדר המדרגות קיטנות ערב פסח שהילדים עושים לעצמם, כשאמא מנקה בתוך הבית? תשלחי להם בתנאי שיאכלו מחוץ לבנין
5. למדתי ממלמד שגר בבנין שלנו והוא גם ועד הבית אצלנו: עורך מבצע ילדים אחראים על קומה (לדאוג כל ערך שהקומה נקיה מפירורי חמץ, עטיפות, מדבקות וכד'), אם עמדו באחריותם שבוע, הוא מתגמל אותם משאריות משלוחי המנות שקיבל. אנחנו מרוויחים בנין נקי עד ערב פסח ועד בכלל בלי עלות.

צריכה עוד רעיונות?

וחוץ מזה תעברי על הכל, מה שלא חמץ אפשר לשמור, גם אם הוא קטניות.

מסקנה אישית שלי לאחר הפורים:
היה בוקר טרוף וכמה שרציתי לא היתה לי אף סבלנות להתיישב להכין לעצמי ארוחת בוקר נורמלית.
המשלוח מנות היחיד האכיל לבוקר שאי מי שלח (לחמניה פשוטה עם סלט טונה וסלט חמוצים, אם אתם דווקא רוצים לדעת - בזמן רגיל לא הייתי מעיפה על זה מבט) נטרף ברגע ומילא אותי ברגשות הוקרה עמוקים.
ואת השיש עדין ממלאים ערימות של עוגיות, 5 חבילות גליליות, במבות, ביסלים, קליקים ואפילו כמה רבע לשבע - אין לי איפה לאחסן אותם ואני כבר לא מסוגלת להסתכל עליהם מרב גועל. (נפלתי על כמה כאלה אתמול וההרגשה אחר כך היתה זוועה)
אהה, את הסוכריות, מרשמלו חמצוצים - כבר העפתי לפח בלי להסס. לילדים יש עדין שקיות עמוסות ואני בוחרת לא להיות מודעת לתכולתן.

בקיצור: שנה הבאה אשתדל לשלוח אוכל אכיל, פשוט וטעים. בקשר לקינוח סומכת עליהם שיסתדרו.

נערך לאחרונה ב:
לא קראתי את כל האשכול
אבל בשנה אחת ישבתי עם עצמי
ובדקתי ממה אני הכי נהנית
פותחת את המשלוח ושמה בארון מה שקיבלתי (לאכול באותו רגע כמעט שאין אופציה במילא)
וראיתי- ששימורים!!!
כן, מלפפון חמוץ, זיתים, שימורי פירות, והכי- קופסאות טונה
בשביל מה להשחית מוצרים ולעבוד קשה אם ממילא בסופו של יום לא נהנים מזה?
לעיתים נדירות מאוד יש שכנה שאני סומכת עליה (ואין הרבה כאלו) ששולחת עוגה אסטטית מאוד ואני מקפיאה ומוציאה בשבת שאחרי פורים
או מנה אחרונה מושקעת
אבל- רב הדברים פשוט בל תשחית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה