מידע שימושי הייתם רוצים לקבל משלוח מנות בריא או ממתקים?

• הוסף לסימניות
בלת"ק.
באופן כללי אני לא מתחבר למשלוחי מנות ביתיים, בדרך כלל פחות נעים לאכול סלט, קוגל, פשטידה, וכו' ממישהו אחר, אני נוכח לראות מידי שנה שאנשים לא מעריכים ולא נהנים ממשלוחים כאלו, כמובן תלוי מי השולח.
אני באופן אישי הייתי מעדיף משלוח כמו עוגת גבינה אסתטית עם שוקו, או מגש פיצוחים, בסגנון הזה, כלומר דברים בריאים אך לא ביתיים ממש.

• הוסף לסימניות
אם אתם באמת רוצים שהמקבל יהנה:
בשום אופן לא את כל הממתקים הזולים כמו צ'יטוסים וופלים וכו' לא הייתי לוקחת אותם מהחנות גם בחינם - אין למבוגרים מה לעשות איתם ולילדים יש סטוקים לא רצויים.
משלוח מנות יכול לפנק בשני דרכים:
או מוצרים יקרים ולאו דווקא בריאים כמו שוקולדים שוויצרים, מעדנים משובחים וכמובן כל קטגורית תוצרת הבית כמו פנקייקס, עוגות גבינה וכו' (אם אתם אנשים נקיים ואסתטים ובא לכם להשקיע) - הם אמנם לא שיא הבריאות אך בפרוש מפנקים, מסוג הדברים שחולמים עליהם אבל לא מרבים לפרגן לעצמנו.
אפשרות שניה היא מאכלים בריאים וטעימים שמטבע הדברים יותר יקרים או דורשים השקעה בהכנה, שזה בכלל מושלם גם הנאה לנפש וגם לגוף...
אמנם הדברים האלו מאד יקרים - אבל אני אישית יותר מעריכה משלוח קטן ומושקע ממשלוח ענק שמלא בשטויות - תחשבו על כל מוצר אם זה משהו שהיה בא לכם לאכול עכשיו...
נ.ב. מאד מבינה את כל מי שנותן ממתקים - הכי זול הכי קל, ותכלס אף אחד לא חייב לנו כלום...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מעדיף סוג אוכל שלא יהיה בסעודה בלי שיגיע במשלוח מנות,
למשל - יש לי חבר שכבר הרבה שנים מגיע אלינו בבוקר של פורים עם מגש גדול של הרינג ומעושנים, לא יודע כמה עולה לו, אבל תענוג.
ואם אפשר יין טוב, זה ממש סוגר את הפינה.

• הוסף לסימניות
בריא עדיף קנוי
רחוקה מ 40

• הוסף לסימניות
אנחנו שלחנו פעם סלט פירות טרי בצנצנת זכוכית כפרית.
לא היה מי שלא התלהב.
חסרונות:
1. יקר.
2. הרבה עבודה בו ביום.

• הוסף לסימניות
תלוי מה

כל דבר לגופו הוא.

ובדרך כלל בריא, זה נקרא ''גרנולה'' וצימוקים'' ושקדים'' מהחנות B&D
חלאס.......

פורים באנו לשמוח.

יכול להיות שיש דברים שעדיפים על פני במבה וביסלי.

אבל בין זה לבין דברים ב-ר-י-א-י-ם. יש קצת עוד אפשרויות.

ודרך אגב, (מי שזה מעניין אותו.)
ארוחת בוקר טובה במשלוח מנות. - הכי טוב לדעתי.

• הוסף לסימניות
הדגשתי שהיא צריכה להיות אסתטית.
בכל מקרה תלוי מי השולח.
זה בכל דבר...
העניין פה לא הביתי או לא ביתי, אלא הגדרות מה זה נקרא אוכל ביתי ושיהיה אסטטתי.

• הוסף לסימניות
פחות פוטוגני
אבל ממתקים
משלוח בריא= ביתי
וזה מגעיל אותי (למעט אנשים מסוימים)
וממש לא כיף לי לזרוק לפח, מאכלים שהשקיעו בהם זמן, חשיבה וממון
ומרגיש לי ממש בל תשחית, רק ששום רעיון אחר אין לי
אני מבינה שאת לא אוכלת כלל במסעדות ובתי מלון
וגם מזון קנוי את מפקחת על דרכי היצור (שאין למשל לשלשלת בשוקולד פרה..)

• הוסף לסימניות
בפורים יש הרבה בלגן, ולא יכולים לעקוב בצורה טובה מה כל ילד מוצא ואוכל. לכן אם מדובר על בית עם ילדים קטנים, חשוב להימנע מלשלוח להם פיצוחים וגם סוגי סוכריות שיכולים להביא ח''ו לסיכון הקטנים.

• הוסף לסימניות
רק אני בד"כ כן אוכלת את המשלוחים הביתים שקיבלתי?
בד"כ מה שאני מקבלת זה משכנות או חברות טובות שלא אכפת לי לבוא אליהם כל ארוחת צהרים...
ומכאלו שברמת קרבה רחוקה יותר אני פשוט כמעט לא מקבלת.
כן יצא לי לזרוק לפח וכד' דברים שלא הגיעו לידי שימוש מידי והתיבשו או נראו כבר לא מי יודע מה (לפעמים בגלל נסיעה מחוץ לעיר וכד'

• הוסף לסימניות
בריא!!

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה איתכם/ן, אני די הזדעזעתי לגלות את ממדי התופעה של "מגעיל אותנו לאכול משהו ביתי שמישהו אחר הכין, איכס".
אפשר לחשוב מה השכנה שהכינה את המשלוח הזה עשתה? זיהמה את האוכל בכוונה? ירקה לתוך הסלט? לא שטפה כלים לפני שהיא בישלה בהם? למה נראה לכם שרק לכם יש מודעות להיגיינה וכל השכנים שלכם לא שמעו על הדבר הזה?
יש בזה משהו מתנשא...
אגב, כל אלה שמגעיל אותם - מקפידים לשלוח בעצמם רק דברים קנויים, ואף אף פעם לא אוכלים כלום מחוץ לבית?

מעניין אותי פעם לעשות סקר ולראות אם זה ענין של מנטליות/עדה מסוימת, כי אני לא מכירה כמעט אנשים כאלה מסביבי...

מעניין אותי פעם לעשות סקר ולראות אם זה ענין של מנטליות/עדה מסוימת, כי אני לא מכירה כמעט אנשים כאלה מסביבי...
חבל לקחת את הדיון כאן לכיוון של עדות ומגזרים מסויימים, זה בעיקר תלוי מי שולח, מה שלחו, ואיך שלחו. זה הכל, אם זה טעים, אסתטי ולעניין - אז נאכל, אם לא - פחות.
יש במשפחתנו דודה שמידי שנה טורחת ומכינה עוגה מקושטת, אבל לא ממש מתלהבים מזה, היות וזה לא כ"כ טעים ופחות נעים לעין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה