מידע שימושי הייתם רוצים לקבל משלוח מנות בריא או ממתקים?

• הוסף לסימניות
על פי ההלכה צריך להביא מנות ממש (אוכל מבושל), שיהיה לסעודת החג.
על פי ההלכה צריך לשלוח משלוח אחד.
לכן, את המשלוח האחד הזה כדאי להקפיד שיהיה למישהו קרוב
שנהנה מהמאכל (שלא חייב להיות מבושל) לסעודה.

רוב השכנים ישמחו יותר
לקבל מארזים סגורים שניתן לתמרן איתם
מאשר אוכל שמתקלקל וצריך לזרוק בסופו של דבר.

הערה נוספת:
לכל ה"מבריקות" ששולחות ארוחת בוקר
בשעה 11:30-14:00
שמנה לב, שזה כבר יותר בו"צ..
מי שחשוב לה ארוחת בוקר-אכלה מזמן
ומי שמדלגת ומסתפקת בממתקים-זה לא משמח אותה.

וגם לאלה ששולחות מאכל חלבי "ישר מהתנור"
בשעות הצהריים,
שמנה לב שבהרבה משפחות כבר נוטלים לסעודה בשרית
וזה סתם מתייבש והולך לפח בסוף.

זה גם הדין של כוסות שייק/אייסקפה/נקטר וכדו'
שמגיעים בכלי שלא ניתן לאחסן בשפיות במקרר
שאם אין פניות להנות מהם בחצי שעה שהם הגיעו
הם כבר לא רלוונטיים בד"כ.

• הוסף לסימניות
אפשר גם משהו ביניים-
כמו בקבוק של משקה חלבי, לסוגיו
וקופסת עוגיות טובה ממאפיה (ראיתי בשובע המון סוגים)
כמו אלפחורס, גרנולה, ריבה וכו
ככה זה לא ממש ממתקים, זה גם לא ירקות שחתכו על קרש מלוכלך
זה סגור, טעים, וגם רואים את ההכשר
זה בטוח לא יזרק לפח

• הוסף לסימניות
אגוזים/פיצוחים הם בריאים, אסטטיים וטעימים

• הוסף לסימניות
כנראה תלוי איה אנשים, אני מקבלת כל שנה דשים שמחכים למשלוח הביתי (והבריא) שלי...
ולא רק מאנשים שאני מכירה טוב ואישי...
את נשמעת בדיוק כמו אחותי,
ובואי אגלה לך בסוד: אף אחת לא תגיד לך שהיא זרקה את המשלוח שלך לפח!
מכירה את הכלל: מותר לשקר בשביל השלום?!
אז זהו, נשים יכולות להגיד לך שהמשלוח שלך היה מדהים. ובלב...
רק ה' יודע כמה משלוחי מנות הולכים ישירות לאשפה.

• הוסף לסימניות
את נשמעת בדיוק כמו אחותי,
ובואי אגלה לך בסוד: אף אחת לא תגיד לך שהיא זרקה את המשלוח שלך לפח!
מכירה את הכלל: מותר לשקר בשביל השלום?!
אז זהו, נשים יכולות להגיד לך שהמשלוח שלך היה מדהים. ובלב...
רק ה' יודע כמה משלוחי מנות הולכים ישירות לאשפה.
נכון, אבל אף אחד /אחת לא צריך לומר לי או לבעלי שבועיים לפני פורים שהם מחכים למשלוח שלנו :)
אם אומרים כזה דבר בעיניי זה מראה שזה כן רצוי.

ואני בטוחה שיש כאלה שזורקים בדיוק כמו שאני זורקת חלק, אבל אני גם זורקת דברים קנויים.

אגב 'מדהים' זה לא לשקר...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תפסתם אותי בדיוק ברגע של התלבטות.
קודם כל - מי שכתבה שבריא = ניסיון לחנך, לא חושבת שזה ניסיון לחנך, הרבה ישמחו עם בריא ואין לנו אפשרות לדעת כמה ישמחו ומי לא.

תכלס' כל אלו שכתבו שמגעיל אותן משלוח ביתי והגדילו לתאר את קרש החיתוך המלוכלך בו קצצו את הירקות הנוראיים וכן הלאה.
דבר ראשון - תפסיקו לקנות דברים במאפיות. גם המשלוח הכי מזעזע שזרקתן לפח כי הגעיל אתכן, לרוב עדיין יותר נקי ממטבח של מאפיה. גם אם אח"כ ארזו את זה יפה בקופסא.

ודבר שני - זה יגעיל אתכן בכל מקרה? או שאריזה אסטתית ואפיה מדויקת יעשו לכן חשק לטעום? (למשל - הכנסתי לחמניות - בריאות, וממש טעימות - כך לדעת כל מי שטועם מזה סתם ככה בהזדמנויות שונות שיצא לי להכין)
דאגתי לכדורים אסתטיים, שקלתי כל לחמניה, כדי שיהיה שווה (40 גר' אם שאלתן. עם אופציה של חריגה של גרם אחד כלפי מעלה).
הכל אני אארוז בעז"ה נקי ויפה.
זה מתאים לסעודת חג
הרבה עבודה,יש כאלו שבטוח ישמחו עם זה ובשמחה לי להשקיע. אבל יש לי התלבטות אם להכין לכולם ככה או לא.
ותכלס - כל אלו שמכינות פטיפורים ומוכרות - זה גם ביתי, אבל אסתטי מאד.
מה אומרות?

• הוסף לסימניות
הרבה עבודה,יש כאלו שבטוח ישמחו עם זה ובשמחה לי להשקיע. אבל יש לי התלבטות אם להכין לכולם ככה או לא.
ותכלס - כל אלו שמכינות פטיפורים ומוכרות - זה גם ביתי, אבל אסתטי מאד.
מה אומרות?
אסטטי מאוד משמעותי
אבל ככל שמעגל הרוקבה מתרחק הקושי בביתי גדל

• הוסף לסימניות
משלוח ממתקים זה כמו כסף עובר לסוחר. מחליפים צלופן מוסיפים כמה פריטים והלאה..
משלוח ביתי, אם הוא ברמה גבוהה! ואני מכירה את מי שהכינה כג' קונדיטורית/ אחות אז זה שווה יותר מכל משלוח.. (לא אחוז גדול...) משלוח ביתי סטנדרטי, מעבירים לכולל, לעבודה וכו' ויש גם אחוז בודד שנזרק מקרה קיצון בלבד...

• הוסף לסימניות
זה באמת מצחיק הנושא של הביתי.
הרי ברור לכן, שרוב השכנות לא מרימות בצק שנפל על הריצפה שחורה והופ מכניסות לשקית, ובמאפיות - עושים ככה על בסיס קבוע, כנל לגבי כל המוצרים, רק מה, זה אסטטי יותר, ועם אריזה נקיה ויפה

לגבי היום של הילדים ואין נזק...

אז קודם כל , סתם מעניין, רק לי מרגיש שכל יום זה היום של הילדים לאכול סוכריות וכו - היום יומולדת, מחר קבלת שבת, אתמול מסיבת אותיות ומחרתיים מסיבת חזק חזק.
דבר שני, מה זה אני לא רואה נזק? יש נזקים שהם לזמן רחוק יותר, יש בעיות קשות שנשארות ורופא השיניים זה הפרט השולי...
זה לא שכל סוכריה גורמת לסכרת כמובן, אבל לא רואה סיבה לזלזל בכמויות כאלו גם ביום אחד.
ובבקשה. אל תשלחו סוכריות וגלים וכו.

פורים שמח!

• הוסף לסימניות
הייתם רוצים לקבל משלוח מנות בריא או ממתקים?
טעיםםםם:sneaky:
ולא ביתי (למעט ממש בודדים או קרובי משפחה)
לא חשוב הבריא דוקא במשלוח מנות..
נשאיר אותו לארוחות היום יום

• הוסף לסימניות
אסטטי מאוד משמעותי
אבל ככל שמעגל הרוקבה מתרחק הקושי בביתי גדל
ומה ההבדל אם הזמינו אצל מישהי שמוכרת מקרונים ואינמושג מיהי, רק יש מדבקה יפה עם לוגו ומגנט
לבין אישה נחמדת שהחליטה סופר להשקיע ולהכין מקרונים ביתיים?
זה באמת מצחיק הנושא של הביתי.
הרי ברור לכן, שרוב השכנות לא מרימות בצק שנפל על הריצפה שחורה והופ מכניסות לשקית, ובמאפיות - עושים ככה על בסיס קבוע, כנל לגבי כל המוצרים, רק מה, זה אסטטי יותר, ועם אריזה נקיה ויפה

לגבי היום של הילדים ואין נזק...

אז קודם כל , סתם מעניין, רק לי מרגיש שכל יום זה היום של הילדים לאכול סוכריות וכו - היום יומולדת, מחר קבלת שבת, אתמול מסיבת אותיות ומחרתיים מסיבת חזק חזק.
דבר שני, מה זה אני לא רואה נזק? יש נזקים שהם לזמן רחוק יותר, יש בעיות קשות שנשארות ורופא השיניים זה הפרט השולי...
זה לא שכל סוכריה גורמת לסכרת כמובן, אבל לא רואה סיבה לזלזל בכמויות כאלו גם ביום אחד.
ובבקשה. אל תשלחו סוכריות וגלים וכו.

פורים שמח!
בהחלט תשובה עם @ראש ישר
ואם נתחיל לספר פה סיפורים על מוצרים קנויים - איך הם נוצרים ובאיזו רמת ניקיון (כולל הלחם הקנוי שברוב הבתים אוכלים), נוכל לבדוק את מידת האיסטניסטיות האמיתית של כל אחת.
וכנ"ל לגבי סוכריות ושאר ממתקים. יש להם המון וכל השנה.
לא צריך להשתולל דוקא בפורים- זה יהיה בכל מקרה, נצטרך לתמרן, אבל כל מי שתימנע מלקנות בעצמה את סוגי הממתקים האלו למשלוחי המנות של הילדים שלה, תזכה לרוב ברכות מכל האמהות של החברים/ות

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול לעניין את מי שאוהב את הסגנון.
מדובר במשלוחי מנות בריאים וממש אסתיים וטעימים..
לא אני עושה ... חברה .
אזור בני ברק והסביבה

משלוחי מנות שלקבל אותם על הבוקר של פורים זה שלמות ( יש משלוחים)
יש במשלוח שיקים, סלטי בריאות ירוקים ,מטבלים
ועוד כל מיני .
ממש מוצלח ...
למי שמעוניינת בפרטים מצורף הפרסום.

קבצים מצורפים

• IMG-20230223-WA0004.jpg
    IMG-20230223-WA0004.jpg
    KB 155.1 · צפיות: 125
  • הוסף לסימניות
חדמש, הרבה יותר קל לקנות ממתקים ולדחוף בשקית אבל השכנים שלי מבוגרים אז אני מכינה להם ארוחת בוקר בריאה
ומי שמגעיל אותו בבקשה שלא יאכל במסעדות ומלונות ושלא יחיה בסרט שמה שקנוי זה בהכרח נקי :)

• הוסף לסימניות
ומה ההבדל אם הזמינו אצל מישהי שמוכרת מקרונים ואינמושג מיהי, רק יש מדבקה יפה עם לוגו ומגנט
לבין אישה נחמדת שהחליטה סופר להשקיע ולהכין מקרונים ביתיים?
שאלה טובה
תכלס
העיצוב הוא הדבר שהכי משפיע על האנושות

• הוסף לסימניות
ומי שמגעיל אותו בבקשה שלא יאכל במסעדות ומלונות ושלא יחיה בסרט שמה שקנוי זה בהכרח נקי :)
בתכלס אבל, לא הייתי רוצה לעבוד קשה ומישהו יזרוק את האוכל שלי לפח...
לכן זה לדעתי מאד תלוי בקשר שלך עם השכנים, לשכנה שאין לי קשר איתה אני לא יביא לה אוכל ביתי אבל לשכנה שקרובה אלי אז כן...

• הוסף לסימניות
בריא יכול להעות יוגורט + מציות + ירקות בייבי ' מיץ תפוזים,,
לא חיבים לחתוך / להתעסק,
אני חשבתי על ארוחת בוקר, אבל כזו שלא אצטרך להכין. ונראה לי עדיף.

• הוסף לסימניות
בתכלס אבל, לא הייתי רוצה לעבוד קשה ומישהו יזרוק את האוכל שלי לפח...
לכן זה לדעתי מאד תלוי בקשר שלך עם השכנים, לשכנה שאין לי קשר איתה אני לא יביא לה אוכל ביתי אבל לשכנה שקרובה אלי אז כן...
השכנים חשבו שזה הוזמן מהיכנשהו לכן לא הייתה להם בעיה לאכול
אם זה יפה ואסטטי כולם אוכלים אני חושבת
אני קונה בתל אביב קופסאות ובקבוקים

• הוסף לסימניות
זה באמת לא קשור
יש משמעות לתחושה
להגשה
אפילו לעיצוב של המדבקה
לתחושת הסטטיקה
אנשים לא חושבים שהמטבח שלך מגעיל
פשוט מגעיל אותם מטבח של אחרים ובמלון זה לא מרגיש ככה
זהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה