דרוש מידע הייתם שנה שעברה במתחם הקריוקי של קוקה קולה?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממי שהיה שם
האם באמת מדובר בחוויה
וכן האם זה מתאים לכל סגנון
וכן האם יותר לחברים או למשפחה
וכן איפה המתחם ומה הולך שם ?

• הוסף לסימניות
הייתי. עם משפחה בשעות הערב.
המתחם בפ''ת , נחמד... חביב...
כיבוד... פיצות , פירות וקולה....
מסך מחשב עם תוכנת 'אשירה' לפלייבקים..
כמה מיקרופונים... וזהו...

• הוסף לסימניות
יש משהו שאני לא מבין כבר הרבה שנים
כשהיינו ילדים לפני כ 25 שנה היה מבצעים ברורים מעניינים היינו מביאים פקקים או לשוניות של קולה והיה פרסים
היה גם מבצעים של מגדים היינו מביאים אריזות ומקבלים דברים באמת שווים ועוד כל מיני

היום יש כל מיני מבצעים מוזרים שאין לי אפילו חשק להתקשר אליהם כמו מתחם הקריקי של קוקה קולה שנראה מוזר ומשעמם
תגידו לי חסר רעיונות...
כ"כ הרבה כספים משקיעים בפרסומות של המבצע, אם היו מחלקים את הכסף הזה על פרסים מעניינים ושווים היה הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
היום יש כל מיני מבצעים מוזרים שאין לי אפילו חשק להתקשר אליהם כמו מתחם הקריקי של קוקה קולה שנראה מוזר ומשעמם
תגידו לי חסר רעיונות...
איתך לגמרי...
הבעיה שלי שבדרך כלל אני זוכה במבצעים האלה
ואז אין לי מה לעשות עם הפרס
אתה מבין את המצוקה ?

• הוסף לסימניות
אנחנו נהנינו מאד!!
חוויה שהילדים זוכרים אותה.
אפילו הקטנציק שואל מתי נלך עוד פעם ל"קירוקי"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה