טיול בחו"ל היית בוינה?? מה האטרקציה המומלצת ביותר

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בארמון זה כמו מוזיאון משעמם למי שלא אוהב מוזיאונים בקשר לבחוץ מהמם גינה נדירה עשינו תמונות מעלפות יש שם גם צמוד נראה לי גן חיות לא היינו יש גם משהו כזה לחובבי הסטוריה כמו מוזיאון של מה שהיה בוינה לפני 200 שנה אבל חדשני אם סרטים תלת מימד שהיינו בערב היה ממש כיף יותר אטרקציה מאשר מוזיאון ממש מגניב אם אתם רוצים אני יכולה לחפש בגוגל קישור

• הוסף לסימניות
חכמיהרזים אני מבין שכבר היית שם
על איזה מסלול אתה ממליץ??
ואם ידוע לך כמה זמן זה לוקח??
ומה יש לעשות בפראטר??
והאם אפשר להספיק גם את השנברון וגם את הפראטר ביום אחד??

עבדים היינו לפרעה....
בגדול ליד הפראטר יש תחנה שנקראת פרטרשטרן PRATERSTERN
שם יש רכבת תחתית הUBAHN
ניתן לנסוע איתה עד מרכז העיר 2 או 3 תחנות ושם להסתובב סביב הארמונות וכו'
הכל באזור אחד כל הבנינים והארמונות
גם לשנברון יש רכבת תחתית
כך שהנסיעות בין כלהאתרים הנ"ל היא מקס'10 דק'
הזמן שצריך לפרטר הוא לפי רצונכם יש שם המון מתקנים
השאלה כמה אתם אוהבים ובני כמה אתם
לשנברון או הארמונות בעיר אפשר אפילו כמה שעות לסיור מדוקדק אבל לא חייבים
בקיצור יום אחד מספיק בשפע
ותוכלו עוד לאכול ולקנות באזור היהודי
שהוא ממש ליד הפרטר בתחנה האמצעית שבין הפרטר למרכז העיר
יש גם חנויות אוכל מסעדות בשרי חלבי ומאפיות
יש בטח עוד דברים בוינה
אבל אם הייתם בשתי המקומות הנ"ל או שלשתם
בוינה כבר הייתם ויצאתם ידי חובה

• הוסף לסימניות
לסיכום מה שיוצא כאן שהמומלץ ביותר זה להתחיל את היום בארמון שנברון :)(עוד לא ברור איזה מסלול מבפנים או רק הגינה)
ומסיימים את היום בערב ובלילה בפארק פראטר בגלגל הענק:D
(y)ותודה רבה לכל המגיבים(y)

• הוסף לסימניות
זה הקישור סעודות שבת בית חבד וינה אבל נראה לי שאת הסעודות אוכלים שם
לא נראה שאפשר לקחת את הסעודות
אבל יש כמה מסעדות כשרות ברובע היהודי בוינה שאפשר לקנות שם את הסעודות - כפי שביררתי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר גם לנסוע לפריימרק, למי שאוהב שופינג בזול.
זה מחוץ לוינה אבל נסיעה נחמדה ברכבת.
אם יש יום שלם אפשר גם וגם.
תהנו.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על "מסע בזמן" חוויה נהדרת במרכז העיר. גם מוזיאון האשליות כייפי. "בית המים" מדהים - זה סוג של שילוב גן חיות ואקווריום של 11 קומות ובקומה העליונה יש גם תצפית על כל וינה.
פירטתי על מסע בזמן ומוזיאון האשליות כאן:

• הוסף לסימניות
וכמובן גם השנברון. למי שלא מתחבר לארמונות רק הגנים מדהימים והכניסה חופשית. יש שם גם את מוזיאון הכרכרות שהוא מאד יפה:

• הוסף לסימניות
אולי תוכלו לעזור לי בעוד מידע....
איזה מסעדות ובאיזה כשרות יש בוינה??

• הוסף לסימניות
אולי תוכלו לעזור לי בעוד מידע....
איזה מסעדות ובאיזה כשרות יש בוינה??
כאן יש לך רשימה מפורטת ועדכנית של המסעדות הכשרות בוינה, וליד כל אחת כתוב איזו כשרות:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה