אטרקציה היית פעם באילת בחורף?-איך שם מבחינת פריצות? ואנא הציעו אטרקציות במקום

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו באזור חנוכה והיה מאד חם באותו זמן
מצאנו אזור של חוף שקט (משהו מוסדר אבל לא החופים הרגילים), שבשעה מוקדמת בבוקר (אזור 8-9) היה ריק לגמרי. נכנסנו לבד עם ציוד- חליפות הצלה ושנורקלים, והסתובבנו קצת במים. היה מאד יפה אבל עם לא הרבה אלמוגים, כנראה שלכן היה ריק שם...
כשהגענו למצפה התת ימי, הפריצות היא כמו בכל מקום בקיץ (לא כמו בחופים אלא במקום ציבורי)
מאמינה שבחופים המוכרזים זה קצת יותר גרוע...

• הוסף לסימניות
דובאי אבו דאבי הייתם ????

מקום דתי לגמרי [אממ.... דתי מוסלמי.....] עם מלאאאאא אטרקציות + שזה לא מותג סדום של אילת .......
לא חיפשתי דעות על טיב המקום בעינך
השאלה היתה יותר ספציפית...

• הוסף לסימניות
הייתי פעמיים בדצמבר..
מבחינת צניעות החופים ריקים ובשאר העיר אנשים לבושים כמי כל עיר חילונית אחרת..
מבחינת אטרקציות- יש את כל הספורט הימי ( מצנח זה אחת החוויות)
יש צלילה ( תיאמתי מראש שתהיה לי מדריכה ואני לבשתי חצאית על החליפת צלילה)
יש גם טיולי גיפים שיוצאים של להרי אילת (לא הייתי)
כמובן המצפה התת ימי..
ובקניון אייס מול יש החלקה על הקרח..
יש קרוב לעיר את המסלול של הקניון האדום- לא ארוך ומאד יפה!!

• הוסף לסימניות
בחנוכה אתה מרגיש שם כמו בירושלים
לגבי אוכל אם אתם אוכלים יש את ציפורי באייס מול
אטרקציות
לא לוותר על קניון האדום(לא קניון)
יש את הגן הבוטני. מרינה.
ספינת זכוכית. חוות הגמלים
מצנח
מצפה תת ימי

• הוסף לסימניות
באילת הקניות יחסית יותר זולות (17% מע״מ)
ככה שאפשר גם לקנות אוכל ברשתות שם (שימו לב לא לבזבז את הטיול על קניית טיטולים בגדים לילדים וגרביים בזול
לא תמיד זה שווה את זה..)
אפשר להביא מנגל חשמלי ולעשות מנגל במרפסת של המלון (לא תמיד מותר, צריך לבדוק מראש, למרות שאפשר קצת להתגנב)
וכמובן אפשר להביא טוסטר וכדו׳ ואז זה בכלל הרבה יותר פשוט
(לנו יש טוסטר בשרי ואפשר להכין גם שניצלים.

• הוסף לסימניות
באילת הקניות יחסית יותר זולות (17% מע״מ)
ככה שאפשר גם לקנות אוכל ברשתות שם (שימו לב לא לבזבז את הטיול על קניית טיטולים בגדים לילדים וגרביים בזול
לא תמיד זה שווה את זה..)
אפשר להביא מנגל חשמלי ולעשות מנגל במרפסת של המלון (לא תמיד מותר, צריך לבדוק מראש, למרות שאפשר קצת להתגנב)
וכמובן אפשר להביא טוסטר וכדו׳ ואז זה בכלל הרבה יותר פשוט
(לנו יש טוסטר בשרי ואפשר להכין גם שניצלים.
לא ההיתי הולכת למלון. זה לקחת סיכון בריכה וכו'
צימר סוויטה וילה וכדו'

• הוסף לסימניות
אי שם בשנות התשעים של המאה הקודמת הייתי שם בחנוכה עם משפחתי, מזג האויר היה נעים והלבוש בהתאם (טבריה בקיץ גרועה עשרת מונים). לחופים לא התקרבנו אבל חווית טיול בטילת גרמה לי לקבל על עצמי שלא לשוב לשם עוד. ההרגשה הייתה חו"ל עם מקטירי קטורת בכל פינה. אותי זה דחה ברמה כזאת שאפילו היום כשלושים שנה מאוחר יותר לא מסוגל לחשוב על לחזור לשם.

• הוסף לסימניות
אי שם בשנות התשעים של המאה הקודמת הייתי שם בחנוכה עם משפחתי, מזג האויר היה נעים והלבוש בהתאם (טבריה בקיץ גרועה עשרת מונים). לחופים לא התקרבנו אבל חווית טיול בטילת גרמה לי לקבל על עצמי שלא לשוב לשם עוד. ההרגשה הייתה חו"ל עם מקטירי קטורת בכל פינה. אותי זה דחה ברמה כזאת שאפילו היום כשלושים שנה מאוחר יותר לא מסוגל לחשוב על לחזור לשם.
וזה לא השתנה עם הזמן?
או רק נעשה יותר גרוע?

• הוסף לסימניות
אהבתי את זה שכבר בכותרת - עוד לפני שיודעים מה מצב הצניעות - כבר מבררים על האטרקציות
ז.א. אנחנו החלטנו לנפוש שם, וננפוש שם, בשביל המצפון המגרד נברר בפרוג ונמצא כמה שנפשו שם ואמרו שזה "בסדר"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
יש באילת משהו אטרקציות או משהו אחר יותר טוב ממקומות אחרים בארץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה