- הוסף לסימניות
מישהו יודע להגיד לי איך המלון הזה?במלון לייטהאוס ,
אפשר להיות בו בשבת?(אלא אם כן אתם נוסעים לסופ"ש ואז לא יהיה לכם זמן לאטרקציות).
מבחינת דלתות אוטומטיות, חיישנים וכו'
מישהו יודע להגיד לי איך המלון הזה?במלון לייטהאוס ,
אפשר להיות בו בשבת?(אלא אם כן אתם נוסעים לסופ"ש ואז לא יהיה לכם זמן לאטרקציות).
אף אחד לא יודע?מישהו יודע להגיד לי איך המלון הזה?
אפשר להיות בו בשבת?
מבחינת דלתות אוטומטיות, חיישנים וכו'
hm-news.co.il
אף אחד לא יודע?
איך אפשר לברר את זה?
מישהו יודע להגיד לי איך המלון הזה?
אפשר להיות בו בשבת?
מבחינת דלתות אוטומטיות, חיישנים וכו
מקום מומלץ מבחינת כשרות?כרגע הדיל הכי זול שאני מצאתי
זה בישראייר
1167 שקל לזוג שני לילות במלון לייטהאוס ,
לא חושבת, אנחנו לא מתכננים לאכול שם בכ"אמקום מומלץ מבחינת כשרות?
יש הנחות במקס.קופון למצפה התת ימי ולרחפנים יש למישהו?
כן.תודה על המידע,האם צריך לקנות מראש?
אשמח לדעת אם יש לך מספר לתאום ואיפה עשית את זה?יש צלילה ( תיאמתי מראש שתהיה לי מדריכה ואני לבשתי חצאית על החליפת צלילה)
יש לאקווה ספורט מדריכותאשמח לדעת אם יש לך מספר לתאום ואיפה עשית את זה?
אילת גם בחורף - לא מתאים לבני תורה!!! אפילו בשלג הפריצות שולטת אין ענין ללכת ולאכול את הלב....
ובנוסף האטרקציות שם בעיקר בים ...
לא ממליצה...
הייתי שם גם בחוף .... בגדי ים מסתובבים... לדעתי לא מתאים לאברכים להסתובב שם ... תעשי את שיקולייך ...האם הייתם שם בחורף?
ואם כן אם תוכלו להרחיב על המצב בעיר,
כי מקריאת אשכולות קודמים על אילת כאן,
נכתב שבחורף זה סתם סטיגמה!
הייתי שם גם בחוף .... בגדי ים מסתובבים... לדעתי לא מתאים לאברכים להסתובב שם ... תעשי את שיקולייך ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים