היי אבריבדי צריכה את עזרתכם

• הוסף לסימניות
אני רוצה להתחיל לצייר דיוקנים אשמח ביותר שתתנו לי עצות, שיטות וטיפים וכו וכו.
תודה ענקית!!!!!

• הוסף לסימניות
באיזה סגנון את רוצה לצייר?

• הוסף לסימניות
האמת שזה ממש קל.

הנה: המדריך המלא לציור דיוקן בשלושה צעדים !
א: קחי דף, וכלי כתיבה.
ב: ציירי דיוקן.
ג: חתמי בקטן למטה.

זהו!
כמה פשוט ומהנה.

אגב,
אני רוצה להתחיל להיות רופא, אשמח לכמה טיפים ושיטות איך לרפא אנשים.

• הוסף לסימניות
ציירי את הקווי מיתאר -
תמלאי בצבע אחיד - בלי אור וצל
תעלי עם שכבות אור וצל
--תכיני כמות ענקית של שעות עבודה - כי דיוקן מוצלח דורש השקעה
זו כל התורה פחות או יותר על רגל אחת

• הוסף לסימניות
האמת שזה ממש קל.

אגב,

זו ממש לא בעיה - צריך פשוט סט של כלי רופא וחלוק לבן -- זה הכל - כל השאר זה תרגול...

• הוסף לסימניות
האמת שזה ממש קל.

הנה: המדריך המלא לציור דיוקן בשלושה צעדים !
א: קחי דף, וכלי כתיבה.
ב: ציירי דיוקן.
ג: חתמי בקטן למטה.

זהו!
כמה פשוט ומהנה.

אגב,
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

רוצה להיות רופא?
מה הבעיה הנה כמה שלבים פשוטים:
1. קח זריקה
2. תמלא אותה בחומר
3. פשוט תזריק
4. תחתום את השם שלך למטה

• הוסף לסימניות
אגב אני מסתבכת בעיקר עם השיער

• הוסף לסימניות
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

רוצה להיות רופא?
מה הבעיה הנה כמה שלבים פשוטים:
1. קח זריקה
2. תמלא אותה בחומר
3. פשוט תזריק
4. תחתום את השם שלך למטה

נו, זה מה שניסיתי.... לא משנה.
בצחוק,
באתי לומר שזה תחום ענק ורחב וקשה, ולעשות אותו טוב, צריך להיות גאון מוחלט מולד, או ללמוד ולתרגל הרבה זמן הרבה דברים.

טיפ קטן - לצייר בדיוק מה שרואים.
סתם סתם,נו.

• הוסף לסימניות
לשער יש המון מדריכים ביוטיוב

• הוסף לסימניות
סליחה שאני ככה אבל אני לא ממש מבינה למה לצייר דיוקן דיגיטלי חוץ מבשביל האימון, סתומרת לא מבינה למה אנשים משלמים על זה אפשר לעשות עיבוד לתמונה וזה יראה כמו ציור אולי חוץ מלכמה עיניים מאדד מקצועיות מישהו בדיוק העלה פה יצירה כזו. כמובן שבתור אימון זה מצוין

• הוסף לסימניות
אם רק לדיוקן ולא ציור אקדמי אז..
..ללמוד לראות מה שאת רואה, לא מה שאת חושבת שאת רואה.

ואידך, זיל גמור

• הוסף לסימניות
סליחה שאני ככה אבל אני לא ממש מבינה למה לצייר דיוקן דיגיטלי חוץ מבשביל האימון, סתומרת לא מבינה למה אנשים משלמים על זה אפשר לעשות עיבוד לתמונה וזה יראה כמו ציור אולי חוץ מלכמה עיניים מאדד מקצועיות מישהו בדיוק העלה פה יצירה כזו. כמובן שבתור אימון זה מצוין
אבל בכל אופן - אין שום עיבוד שמגיע לרמה של ציור...

• הוסף לסימניות

אם מישהו רק רוצה לקבל הדמיון המדויק ולא יותר, אז את/ה צודק/ת. פשוט יותר לצלם. זה זול יותר ומדויק יותר.
אבל אם את/ה מחפש/ת סגנון, לדעתי אין אפקטים שיכולים לשכפל באופן אותנטי את ההרגשה הייחודי ואת הסגנונים של ציור

• הוסף לסימניות
הלו חבר'ה ביקשתי טיפים לא חוות דעת!

• הוסף לסימניות
אין לי כ"כ טיפים לתת לך.
מעולם לא למדתי לצייר דיוקנים ובכל זאת יוצאים לי דברים מדהימים, אני פשוט מציירת מה שאני רואה....
מה שכן אני יכולה להגיד לך זה שראיתי הרבה סרטוני הדרכה וחיפשתי מה משותף לכולם.
מתחילים בעיניים, אף, שפתיים, וכו' והשיער הוא האחרון!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לצייר מתמונה, כדאי לך להדפיס אותה בשחור לבן, ככה תראי יותר את ההבדלים איפה יש אור ואיפה צל,
אם תדפיסי גם תוכלי לקשקש על התמונה בלי מצפונים, לחלק את הפנים לצורות, לבדוק מה הצורה שלהם, למדוד את המרחק בין החלקים השונים (לא ממש עם סרגל, בעין).
זה יתן לך אפשרות להכיר טוב טוב את הפרופורציות של הפנים, וככה כשתציירי אותם יהיה לך יותר קל.
חוץ מזה, עוזר לי מאוד לצייר הרבה פעמים את אותה הדמות. אפילו אם זה מתמונות שונות, זה נותן 'חיות' לציור, מרגישים שזה לא רק העתקה אלא הכרות עם הדמות.
ואם זה רב, אז לקרוא עליו כמה סיפורים ולצייר גם מהשמיים ומהבטן, לא רק מהראש.

• הוסף לסימניות
אין לי כ"כ טיפים לתת לך.
מעולם לא למדתי לצייר דיוקנים ובכל זאת יוצאים לי דברים מדהימים, אני פשוט מציירת מה שאני רואה....
מה שכן אני יכולה להגיד לך זה שראיתי הרבה סרטוני הדרכה וחיפשתי מה משותף לכולם.
מתחילים בעיניים, אף, שפתיים, וכו' והשיער הוא האחרון!
תודה!
אם את רוצה לצייר מתמונה, כדאי לך להדפיס אותה בשחור לבן, ככה תראי יותר את ההבדלים איפה יש אור ואיפה צל,
אם תדפיסי גם תוכלי לקשקש על התמונה בלי מצפונים, לחלק את הפנים לצורות, לבדוק מה הצורה שלהם, למדוד את המרחק בין החלקים השונים (לא ממש עם סרגל, בעין).
זה יתן לך אפשרות להכיר טוב טוב את הפרופורציות של הפנים, וככה כשתציירי אותם יהיה לך יותר קל.
חוץ מזה, עוזר לי מאוד לצייר הרבה פעמים את אותה הדמות. אפילו אם זה מתמונות שונות, זה נותן 'חיות' לציור, מרגישים שזה לא רק העתקה אלא הכרות עם הדמות.
ואם זה רב, אז לקרוא עליו כמה סיפורים ולצייר גם מהשמיים ומהבטן, לא רק מהראש.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש כאלה שצובעים את כל השיער בצבע אחיד ואח"כ מוסיפים גוונים בשכבות ויש כאלה שמההתחלה צובעים בגוונים.
קחי תמונה של שיער בצבע שאת רוצה - צילום ותפקסלי אותה - ותראי איזה גוונים יש שם וכך תוכלי להוסיף את הגוונים המתאימים.
מברשת טובה לשיער - לדעתי היא כזו שמורכבת מכמה עיגולים - חלק עם חדות וחלק עם רכות - או שתנסי ליצור או אם יש לך מוכנה.
אני לא בבית כעת אבל במחשב בבית יש לי מברשת כזו - אם את צריכה - תני לי תזכורת ובלי נדר במוצ"ש אשלח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה