דרוש מידע היי! אני מתעניינת בלימודי עבודה סוציאלית לנשים חרדיות.

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מי שיכולה לתת לי מידע כלשהו ע"כ.
איפה אפשר ללמוד את זה.
מה הדרך הכי קלה, וקצרה.
מה העלויות של הלימודים בערך- סדר גודל.
(אציין, שיש שאין לי תעודת הוראה או משהו בתחום, ואין לי בגרויות. בסמינר עשיתי מבחני 'חוץ' ולמיטב ידיעתי זה לא מוסיף כלום...)
מה דעתך על כל הדבר הזה.
איך זה לאישה חרדית ללמוד עבודה סוציאלית (או בכלל ללמוד במוסד אקדמי)
המלצות, או דיס המלצות.
מה דעתך מבחינת השקפתית.
איך העבודה בזה אח"כ.
כמה קל למצוא עבודה.
מה השכר הממוצע בתחום.
או כל מידע, ממש כל מידע שיכול אולי לעזור לי.
אני ממש בתחילת הדרך של לחשוב על זה בכלל, ורוצה לדעת אם לחשוב יותר :) ולקפוץ לזה...
תודה ממש למסייעות!!

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מי שיכולה לתת לי מידע כלשהו ע"כ.
איפה אפשר ללמוד את זה.
מה הדרך הכי קלה, וקצרה.
מה העלויות של הלימודים בערך- סדר גודל.
(אציין, שיש שאין לי תעודת הוראה או משהו בתחום, ואין לי בגרויות. בסמינר עשיתי מבחני 'חוץ' ולמיטב ידיעתי זה לא מוסיף כלום...)
מה דעתך על כל הדבר הזה.
איך זה לאישה חרדית ללמוד עבודה סוציאלית (או בכלל ללמוד במוסד אקדמי)
המלצות, או דיס המלצות.
מה דעתך מבחינת השקפתית.
איך העבודה בזה אח"כ.
כמה קל למצוא עבודה.
מה השכר הממוצע בתחום.
או כל מידע, ממש כל מידע שיכול אולי לעזור לי.
אני ממש בתחילת הדרך של לחשוב על זה בכלל, ורוצה לדעת אם לחשוב יותר :) ולקפוץ לזה...
תודה ממש למסייעות!!
אני אתחיל ללמוד בעזרת השם במכללת אשקלון בהפרדה כמובן,
ובמכינה אלמד בקמפוס שטראוס שמתחילה בעוד חודש וחצי.
יש עוד מקומות שמלמדים מכינות פשוט רק היא ממתחילה השנה.
אני גרה בדרום, אז הכי נוח לי ללמוד באשקלון.
יש גם בבני ברק ובירושלים.

• הוסף לסימניות
אם את 30+ את יכולה לעשות מכינה מקוצרת.
אם לא - מכינה מלאה או השלמת בגרויות - לא יודעת עד כמה משתלם (החוצים שווי ערך ל 13 יח"ל אאל"ט)
ללמוד במוסד אקדמי - ממה שאני מכירה - לא וואו, אבל אם יש תמיכה משפחתית וכו' ובסיס חזק אפשר לעבור את זה.
כמובן לשאול רב
שכ"ל אוניברסיטאי (באוניברסיטות וחלק מהמכללות) 10,207 ש"ח, במכללות מסוימות תואר יכול לעלות עד 100K (לא יודעת איך זה במכללות החרדיות), ויש מלגות

• הוסף לסימניות
אם את 30+ את יכולה לעשות מכינה מקוצרת.
אם לא - מכינה מלאה או השלמת בגרויות - לא יודעת עד כמה משתלם (החוצים שווי ערך ל 13 יח"ל אאל"ט)
ללמוד במוסד אקדמי - ממה שאני מכירה - לא וואו, אבל אם יש תמיכה משפחתית וכו' ובסיס חזק אפשר לעבור את זה.
כמובן לשאול רב
שכ"ל אוניברסיטאי (באוניברסיטות וחלק מהמכללות) 10,207 ש"ח, במכללות מסוימות תואר יכול לעלות עד 100K (לא יודעת איך זה במכללות החרדיות), ויש מלגות
1746055340759.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה