- הוסף לסימניות
נמחק לי כרטיס זיכרון שלם עם שירים.
מי שיודע על מאגרים בדרייב של שירים שאפשר לשתף או משהו דומה
אשמח ממש
תודה
מי שיודע על מאגרים בדרייב של שירים שאפשר לשתף או משהו דומה
אשמח ממש
תודה
עזרת לי ממש..ישנו מאגר לא זוכר שמו
תשחזר את הכרטיס - יש תוכנות שחזור חינמיות פצצהתודה!
מחפשת שירים יותר בסגנון ישראלי כמו משה כורסיה וכו..
יש מישהו?
זו קבוצת צ'אט? (ככה כתוב בשם התיקייה בדרייב)גיחצי שפומפה אלפי שירים מסודרים
אפשר להוריד כמה ביחד, לא צריך אחד אחד - תבחרי את השירים שאת רוצה ותלחצי להורדה (זה ירד כ־ZIP)תודה רבה!
אבל הבעיה היא שאן לי זמן להוריד שיר אחרי שיר..
אני רוצה להוריד הרבה ביחד מאותו סגנון..
מתסכל.....ניסיתי..
אין תוצאות..
עשיתם סריקה עמוקה?ניסיתי..
אין תוצאות..
יכול להיות שזה שווה את זה (לפעמים גם אחרי סריקה עמוקה של שעות לא נמצא כלום...)אבל שמעתי שסריקה עמוקה לוקח שעות..
אשמח ממש!יש גמ"ח לשחזור ברמת שלמה....
אם תרצה אחפש לך את הפרטים....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים