היי הופ..

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• התהפכתי נמוך3.jpg
    התהפכתי נמוך3.jpg
    KB 146.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מהממת!

אהבתי מאד.
איזה יופי של רעיון!

אני אוהבת את המעקב גדילה הזה..

• הוסף לסימניות
אני צריכה ללמוד ממך.
את כ"כ לא עצלנית...
בובה של תמונה.
ובובה של ילדה.

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות וקולאז מוצלח מאד.
הילדה הזו כובשת.

• הוסף לסימניות
תגדילי לבד את הרבוע הימני למעלה.
אהבתי את התנועה שם.
ותני צבע אדום לגרביים, נראה לי זה ורוד.

• הוסף לסימניות
ילדה בובה
והתפתחות מדהימה(בת כמה היא שהיא מתהפכת מגב לבטן)
קולאז מקסים
הגרביים מה שאמרו פה לפני

• הוסף לסימניות
איזה קולא'ז עשית לה!!!
גיל משגע
ואיזה כייף התיעוד הזה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולן איזה שיש מקום לשיתוף ..

נכתב ע"י Sigalit;2182786:
ותני צבע אדום לגרביים, נראה לי זה ורוד.

צודקת, כבר מצאנו לבגד הזה גרביים תואמות .

אף פעם לא ידעתי כמה צבעים וגוונים זה ורוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;2183432:
ילדה בובה
והתפתחות מדהימה(בת כמה היא שהיא מתהפכת מגב לבטן)
קולאז מקסים
הגרביים מה שאמרו פה לפני

תודה,

בת 4.5 חודשים .
ב"ה זריזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה