היי, חדשה פה!

• הוסף לסימניות
היי לכולם!
זה פעם ראשונה שאני כותבת פה הודעה,אבל אני עוקבת מידי פעם ופותחת עבודות,ופשוט יוצאות העיניים!!!
אני ממש ממש מאחלת לעצמי אי פעם להגיע לרף של כמה מהאנשים פה! :rolleyes:

אני מרגישה שהציורים שלי עצורים, קשה לי לזרום עם הציור..
יש לכם איזשהו רעיון איך להשתפר בזה??

ואולי מישהו ידוע איפה אפשר למצוא מאגר תמונות\סרטונים\כל מידע אחר על תנוחות גוף
ועל טכניקות צביעה, אני יותר מאשמח!!
הרבה בקשות.. ;)
מחכה גם להערות והארות על התיק עבודות...

• הוסף לסימניות
תשתמשי בעיין שלך, זה יכול לעזור... קצת.

• הוסף לסימניות
ברוכה המצטרפת.
ציורים חמודים, במיוחד האמצעי- מראה רמה טובה של דמות ושל אור וצל.

- הדרך להשתפר זה לצייר על בסיס יומי גם כשאין חשק, להתרגל לצאת מאזור הנוחות ולעבוד על מה שקשה, להכיר את המרכיבים של הציור ולקבוע אימונים עבור כל אחד מהם, להכיר אמנים גדולים לשם השראה ואופק ולנסות להעתיק יצירות שלהם.

- לרוב האנשים מומלץ גם להשיג מורה

- מאגר המידע הגדול ביותר של האנושות כיום הינו האינטרנט.

מקווה שעזרתי
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;n4915988:
ברוכה המצטרפת.
ציורים חמודים, במיוחד האמצעי- מראה רמה טובה של דמות ושל אור וצל.

- הדרך להשתפר זה לצייר על בסיס יומי גם כשאין חשק, להתרגל לצאת מאזור הנוחות ולעבוד על מה שקשה, להכיר את המרכיבים של הציור ולקבוע אימונים עבור כל אחד מהם, להכיר אמנים גדולים לשם השראה ואופק ולנסות להעתיק יצירות שלהם.

- לרוב האנשים מומלץ גם להשיג מורה

- מאגר המידע הגדול ביותר של האנושות כיום הינו האינטרנט.

מקווה שעזרתי
ים הצלחות

תודה רבה לך!!

יש מורה (: ... אבל עוד יש מקום לשיפור..
כמובן שתירגול זה מה שחשוב אבל הייתי רוצה גם את הטיפים הקטנים - אני מחפשת דרך האינטרנט.
אבל אני רוצה מקום ממוקד יותר באינטרנט, אם יש לך רעיון לאחד כזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרימוש;n4916000:
תודה רבה לך!!

יש מורה (: ... אבל עוד יש מקום לשיפור..
כמובן שתירגול זה מה שחשוב אבל הייתי רוצה גם את הטיפים הקטנים - אני מחפשת דרך האינטרנט.
אבל אני רוצה מקום ממוקד יותר באינטרנט, אם יש לך רעיון לאחד כזה...

- בשמחה גדולה.

- אם את יודעת אנגלית את יכולה לפנות לדוגמא ל: Schoolism, Aaron Blaise, Watts atelier (השניים הראשונים ביוטיוב)
את יכולה גם לפתוח חשבון ב- Pinterest ולאסוף השראות משם, כלי מעולה.
יש עוד בלי סוף כמובן....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;n4916033:
- בשמחה גדולה.

- אם את יודעת אנגלית את יכולה לפנות לדוגמא ל: Schoolism, Aaron Blaise, Watts atelier (השניים הראשונים ביוטיוב)
את יכולה גם לפתוח חשבון ב- Pinterest ולאסוף השראות משם, כלי מעולה.
יש עוד בלי סוף כמובן....

מעולה!
אלפי תודות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה