עזרה היי כולם. אשמח לעזרתכם...

• הוסף לסימניות
לקראת עבודת מיתוג של חברת השקעות, הלקוח הביא לי מספר אופציות לשם וביקש שאעזור לו.
אז אודה לכם אם תוכלו לענות על הסקר.
אציין שהחברה פונה למגזר החרדי.
ניתן להציע שם או סתם להעיר מה שבא לכם כאן.
הלינק לסקר:
תודה ממש!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השמות בארמית נשמעים לי פחות בוגרים - אני מתכוין לקטע הזה שילדים(וגם סופרים זולים) אוהבים לשבש מילים בתבניות לשוניות שאינן קיימות.
לעומת זאת השם האחרון, נותן תחושה של אמינות, כי זה משדר לתודעה שיש מישהו שעומד מאחורי החברה וזו לא עוד איזה חברת קש.

• הוסף לסימניות
השמות בארמית נשמעים לי פחות בוגרים - אני מתכוין לקטע הזה שילדים(וגם סופרים זולים) אוהבים לשבש מילים בתבניות לשוניות שאינן קיימות.
לעומת זאת השם האחרון, נותן תחושה של אמינות, כי זה משדר לתודעה שיש מישהו שעומד מאחורי החברה וזו לא עוד איזה חברת קש.
השמות בארמית הם כדי ליצור בידול ברור ולקלוע לקהל היעד החרדי...

• הוסף לסימניות
השמות בארמית הם כדי ליצור בידול ברור ולקלוע לקהל היעד החרדי...
כן. את זה הבנתי. אני רק אומר מהי המחשבה הראשונה שעולה אצלי כשאני רואה חֶברה כזאת.

• הוסף לסימניות
עניתי.
בהחלט השם האחרון הכי טוב, הכי מושך (מבין האפשרויות), והכי נשמע אמין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה