עזרה היי כל היצירתיים לכאן! רעיון לאפליקציה שעוד לא שמעו עליה

אני צריכה שמישהו יצור לי שבב שיותקן במוח, ואני אכוון לו מתי אני רוצה לקום, והוא פשוט יעיר אותי בשעה היעודה בלי אפשרות לתירוצים..
זה יכול לפתור הרבה בעיות בחיים שלי 😏

היי, אפשר לתרום כמה רעיונות נחוצים?
אולי כבר העלו בעבר, אז בלת"ק...

1. נראה מי ירים את הכפפה ויצור קו שמתקשרים אליו, מקישים ססמת כניסה לג'ימייל, הוא נכנס ומקריא לך ת המיילים שהצטברו בדואר נכנס, אתה בוחר ב"השב", אומר מה אתה רוצה לענות והבוט מתרגם צליל לאותיות ולמשפטים ואז לוחצים 'שלח'...

2. תארו לכם שכל בתי הכנסת והמניינים באזורכם יהיו מעודכנים במערכת כמו 'נדרים פלוס', בסנכרון עם מס' תחנה. בנ"א עומד, מקיש בנייד שלו מס' תחנה ושומע אלו מניינים מתקיימים בשעה הקרובה (או בשעה אחרת לבחירתו) ע"פ הנוסח המתאים לו, וככה הוא יודע איזה מנין לתפוס ל'מנחה' או ל'מעריב'. בשדרוג אפשר גם לעדכן מניינים מיוחדים וכך לאסוף א צענטר תוך דקות ספורות- כל מי שבסביבה מעדכן בלחיצת כפתור שהוא מצטרף למנין תוך X דקות.

3. כהמשך לנ"ל, תארו לכם שקו שתבחרו להירשם אליו יעדכן אתכם על מנין קרוב שמתאגד עכשיו בפארק וכדו', יתזכר מתי שקיעה ו'עוד לא התפללת ערבית' ...

היי, אפשר לתרום כמה רעיונות נחוצים?
אולי כבר העלו בעבר, אז בלת"ק...

1. נראה מי ירים את הכפפה ויצור קו שמתקשרים אליו, מקישים ססמת כניסה לג'ימייל, הוא נכנס ומקריא לך ת המיילים שהצטברו בדואר נכנס, אתה בוחר ב"השב", אומר מה אתה רוצה לענות והבוט מתרגם צליל לאותיות ולמשפטים ואז לוחצים 'שלח'...

2. תארו לכם שכל בתי הכנסת והמניינים באזורכם יהיו מעודכנים במערכת כמו 'נדרים פלוס', בסנכרון עם מס' תחנה. בנ"א עומד, מקיש בנייד שלו מס' תחנה ושומע אלו מניינים מתקיימים בשעה הקרובה (או בשעה אחרת לבחירתו) ע"פ הנוסח המתאים לו, וככה הוא יודע איזה מנין לתפוס ל'מנחה' או ל'מעריב'. בשדרוג אפשר גם לעדכן מניינים מיוחדים וכך לאסוף א צענטר תוך דקות ספורות- כל מי שבסביבה מעדכן בלחיצת כפתור שהוא מצטרף למנין תוך X דקות.

3. כהמשך לנ"ל, תארו לכם שקו שתבחרו להירשם אליו יעדכן אתכם על מנין קרוב שמתאגד עכשיו בפארק וכדו', יתזכר מתי שקיעה ו'עוד לא התפללת ערבית' ...
1. נראה לי כבר קיים (כמדומה לימות המשיח), אולי לא לגמרי כמו הרעיון, אבל דומה.
2. נשמע חזק ביותר, במיוחד בצירוף 3. לבין הזמנים, חופי ים ופארקים.

התכוונת לזה?
אני מפחד מזה, מי עוד חוץ ממני יושב לי על המיילים...

מקפיצה.
אשמח לרעיונות שימושיים ונצרכים.

לי יש רעיון
מוכנה לתת לך אותו
בתנאי שתפתחי לי אותו עד הסוף הטוב
ולא תזניחי באמצע...
אם את מעונינת תכתבי לי ל-sent3525 שטרודל גימייל קום

הי,
לי יש רעיון
אולי כבר יש אותו, אבל אני לא מכירה
וניתקלתי כמה פעמים בזה..

בתור אחת שרוצה להקל על מישלוחנים ועוד יותר רוצה שמשלוח הפרחים יגיע ליעדו
וכמה שיותר מהר...
במיוחד בערבי חג וכו' שיש עומס
חשבתי שטוב יהיה
אם תיהיה אפליקציה (אולי שיושבת על וויז)
שהמשלוחן יכניס לתוכה את כל הכתובות שיש לו למשלוח
והאפליקציה תסדר לו לבד מה הסדר שהכי כדאי לו ליסוע
כולל פקקים, עומסים, חד סיטרי וכו'

בעיני מאוד יכול להקל

הרבה הצלחה
(ואם יש כזו אפליקציה, אשמח שתספרו לי על זה- תודה:)
בעיה שלא ניתנן לפתרון עם המחשבים של היום
הזמן חישוב גדול מאד ככל שיש יותר יעדים
אולי על 10 משלוחים כן

רק אומרת שהוויז לא מחשב תמיד את המסלול הטוב אלא מתבסס הרבה על מסלולים קודמים

אני שנים מחפשת אפליקציה שאני אשב בבית ואעלה תמונה שלי וככה כל בגד שאני רואה באתר אוכל להלביש על עצמי וזה יהיה תלת מימד שאוכל לראות איך זה נראה עלי...
נראה לי משהו ממש פשוט אולי צריך מעבר לתמונה לעלות גם מידות ואז להתאים בגדים....יחסוך לי הרבה:)
הבנתי שיש את זה כבר
אולי לגוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה