התייעצות היי! נעים להכיר ;)

• הוסף לסימניות
היי לכולם!
אז דבר ראשון, רק רציתי לומר לכם שהקהילה פה פשוט מדהימה. ואני לומדת מכאן מכאן דברים חדשים כל הזמן.... אז תודה לכם...

תמיד אהבתי לצייר אבל לאחרונה התחלתי להשקיע בזה הרבה יותר. ומאוד הייתי רוצה להיכנס לתחום...
למרות שאני רק בת 17 המסלול האקדמאי שאלמד בו כבר ברור לי והכל מוכן בשביל שאני אגיע לזה, וזה לא ממש אפשרי בשבילי ללכת ללמוד ציור במסלול מקצועי... השאלה שלי היא האם אפשר באמת להצליח בתחום גם בלי ללמוד בכלל... כלומר. עד כמה אפשר לראות את ההבדל בין מי שלמד ובין מי שלא?

אני מצרפת לכאן סתם משהו קטן שציירתי עכשיו...אשמח לשמוע מה דעתכם וכמובן נקודות לשיפור....

( אגב. ציירתי אותם בטאבלט ישן של סמסונג ובלי הs pen אז בגלל זה אין לחץ עט.... וכמו שאתם רואים הם לא לגמרי גמורים אז אל תיתפסו לפרטים ;)

קבצים מצורפים

• 1bbd0b94-74aa-4058-accb-85482596d673.png
    1bbd0b94-74aa-4058-accb-85482596d673.png
    KB 119.8 · צפיות: 223
  • 28e74f2d-6c36-4425-8a29-5515de0ce13d.png
    28e74f2d-6c36-4425-8a29-5515de0ce13d.png
    KB 525.5 · צפיות: 236
  • הוסף לסימניות
ציורים ממש מקצועיים!
יש לך עתיד..
תצליחי!

• הוסף לסימניות
אפשר לראות הבדל משמעותי בין מי שלמד לבין מי שלא אבל גם על ידי למידה וחקר עצמי אפשר להגיע לתוצאות מרשימות מאד.הרבה הצלחה שיהיה :)

• הוסף לסימניות
ממש מתוק, יש לך את זה,
אבל בהחלט יש הבדל אם לומדים, ועד כמה,
בוא נגיד שללמוד זו הדרך הארוכה שהיא קצרה,
אבל כמו שציינה yael97 גם על ידי למידה עצמית אפשר להגיע רחוק,
מה שבטוח שגם כשיש כישרון, צריך המון השקעה וסבלנות כדי לפתח אותו!
המון בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
הציורים שלך מקסימים כבר כעת גם בלי הלחץ עט

יצא חרוז

בגיל שלך מאד רציתי ללמוד לצייר אבל לא הייתי בשלה לזה.. אחרי 15 שנה זה הגיע וכנראה שככה היה צריך להיות

אפשר להתמקצע גם בלימוד עצמי (רק צריך לפחות לדעת מה הכותרות של הנושאים האקדמאים אותם צריך לחקור ולתרגל.. וזה מופיע בכל סיליבוס ללימודי ציור כי לצייר סתם בלי להבין ובלי לתרגל מה שמבינים לא מקדם אפילו כשמציירים מהמציאות) או לכל הפחות להצליח בזה לא פחות ממי שלמד ולפעמים גם יותר... כן. זה טיפה מעצבן.

---המורה שלי טוענת שציור אקדמאי פחות מוכר להמונים מציור היפר-ריאליסטי (שאינו עומד בסטנדרט האקדמי כלל) למשל וגורם למי שאינו מבין בתחום להתלהב. יש דוגמאות רבות של לא מקצוענים שמצליחים יותר מהמקצוענים.

היום אפשר ללמוד הכל לבד. אבל זה מצריך השקעה פי 3 ממי שלומד ממורה....לכן קל ומהיר בהרבה ללמוד מסודר ממומחה. בעיני אם לא שייך מבחינת תקציב ללמוד ציור ואינך רוצה לזנוח מסלול לימודים שבחרת.. נסי ללמוד ולתרגל לבד יש כאן קהילה שתשמח לכוון.

• הוסף לסימניות
האיורים שלך מתוקים ממש!!
ברור שכדאי לך ללמוד אם נקודת ההתחלה שלך אוחזת בכזה כישרון- יש קורסים מצוינים במחירים סבירים.
וככל שתתחילי בגיל צעיר להשקיע יהיה לך יותר קל להתקדם ולהצליח מהר

• הוסף לסימניות
הציורים שלך מתוקים התחלה נהדרת גם אם לומדים אצל מורים צריכים לעבוד קשה להגיע להסגים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה