היי צלמים/ות יקרים

• פותח הנושא riri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1554858:
אם את מתכוונת ללכת על צילום ילדים, מהתמונות שהעלת לא ניתן כ"כ להתרשם מהיכולות שלך בתחום.

תיקון קטן.
אם את מתכוונת ללכת על צילום ילדים סטנדרטי, אז 'קשה להתרשם'...

מצד שני את מוזמנת לחלוטין לצלם ילדים בראש דוקומנטרי. זה ייחודי, זה מקצועי, וזה אמיתי ומרגש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1554878:
תיקון קטן.

מצד שני את מוזמנת לחלוטין לצלם ילדים בראש דוקומנטרי. זה ייחודי, זה מקצועי, וזה אמיתי ומרגש!

ולמצוא לזה לקוחות במגזר הכי שמרני בעולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1554878:
תיקון קטן.

השאלה אם זה נדרש ומישהו יוזיל מכיסו למען היחודיות הזאת, אחרת, העסק שלה יהיה לא יותר מצעצוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1554886:
ולמצוא לזה לקוחות במגזר הכי שמרני בעולם.

אני חושבת שבכל סט אפשר להכניס כאלה.
מנסיוני הדל בן פחות משנה אמהות אהבו, אפילו התרגשו..
לי עצמי יש הרבה תמונות אומנותיות לעצמי.

למשל אלו.
התמונה השניה האמא קראה לה: רוחנית...;)

אמנם חייבים גם להיות מסוגלים לצלם תמונות בנאליות בכל סשן בלי להשתעמם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riri;1554864:
ברור שצריך ניסיון תמיד :) וללמוד עוד ועוד זה התכלית
אני אוסיף ואומר שהסגנון שלי יחסית בוגר לבחורה בגילי ,מממ אולי לא כל אחד יתחבר
ואני פחות נוטה לצילומי ילדים לכן זה ככה ..
שוב מה שהעליתי לפה זה מקבץ קטן ביותר ...
את בכוח מוציאה לי את המילים מהפה :)
כצלמת אני לא צריכה לראות יותר תמונות, בכדי לבחון את היכולות שלך גם בתחומים אחרים בצילום.
אם את שואלת אותי? אז תתאזרי בסבלנות, תלמדי ותרכשי עוד נסיון לפני שאת יוצאת לדרך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1554898:
אני חושבת שבכל סט אפשר להכניס כאלה.

למשל אלו.
התמונה השניה האמא קראה לה: רוחנית...;)

אכן תמונה מיוחדת! יש בה משהו דרמטי, מסתורי, וקצת אפל...

• הוסף לסימניות
להתפרנס - אפשר בהחלט
והחידוש הוא - גם כאשר אתה משלם מיסים כחוק... (אבל זה נושא לדיון אחר..)
אבל אתה צריך להיות ממש טוב, או למצער - לשווק באופן אגרסיבי(...) (וגם זה נושא לדיון אחר..)

כך או כך, אם אתה ממש אוהב את זה, אתה תתחיל בלי קשר לפרנסה, ויום אחד תסגור את המינוס ותתפלא..

(נכתב בלשון זכר, רלוונטי לשני המינים)

• הוסף לסימניות
היי, ברוכה הבאה
קודם כל התחברתי לכיוון שלך, חן חן. אל תאבדי אותו גם אם תתעסקי המון עם שיווק ועבודות שהן נטו ע"פ ביקוש של קהל היעד והלקוחות.
לגבי שיווק וידע מעשי:
כתבת שאת יכולה ללמוד על תאורה אם תרצי. אני אומרת שבכל מקרה צריך ללמוד כי כדי לצלם צריך גם שליטה טכנית, את תראי שזה יתן לך יותר שליטה בתמונה שלך ובמה שאת רוצה להביע ואיך בדיוק את רוצה שהיא תראה.
מקובל לחשוב שהתמונות הכי טובות הן ספונטניות לחלוטין, אולי זה נכון חלקית אבל ספונטני גם יש בו תכנון מוקפד של הצד הטכני ולא רק כי במקרה יצא יפה, ודבר נוסף מפליא הוא שרוב התמונות האומנותיות מתוכננות לחלוטין, ואפילו מבויימות, באופן שאפשר ליצור אמירה ולהביע מה שאת רוצה.
לצאת לעבוד מול לקוחות, עוד הרבה לפני שיווק, אם תדעי מה את עושה זה יעלה לך את הבטחון, ואם לא ממש זה יוריד לך אותו, ככל שמרגישים יותר שהעבודה יוצאת כמו שרצית ולשביעות רצון הלקוחות מרגישים יותר בנח לשווק אותה הלאה.
כל האמור לא אמור "לצמצם" אותך אלא לשרת אותך ואת מה שאת עושה.
אגב, את אומרת שאת יכולה להעיד על עצמך שאת מצלמת מאוד אומנותי ויפה, זה ממש טוב שאת מרגישה ככה, ויש לך מן הסתם גם על בסיס מה להרגיש ככה, אבל אם כבר שיווק- אישית הייתי כותבת את זה על עצמי רק בפרסומת, וגם אז בזהירות, ובגוף שלישי....תצלמי בכיף, תתקדמי הלאה ותצליחי המון...בסיעתא דשמיא

• הוסף לסימניות
שוב תודה
באמת אין לי מושג על איזו נישה ללכת
אין לי בעיה לפשט את הצילומים ,למען לקוחות .היינו ,לתאם ציפיות מה הם רוצים ואספק להם את זה

בעצם כל השאלה שלי התחילה מזה שהיום הסתכלתי בפורום חילוני אומנם ,שחלק מהמגיבים שם כתבו שצילום זה עסק בעייתי ,שאי אפשר להרוויח בו ..מכל מיני בחינות
האם הדברים משתנים ,שזה נוגע לציבור חרדי דתי ?
ולבסוף בוודאי שתמיד אנשים יגידו לכן אני לוקחת הכול בערבון מוגבל ..ויש צלמים מעולים במגזר החרדי ( בפייס ראיתי ) שבטוח יחד עם התמונות יוצא להם גם כסף :)
בכל מקרה להתפלל הרבה להצלחה מאלוקים
ואתם ממש נחמדים חב'רה
אקח הכול לתשומת ליבי

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה גם אם זה לא העצמי שלי ,ללכת לכיוון היותר "שמרני סטנדרטי "
אבל בהחלט אני מבינה מה את אומרת

• הוסף לסימניות
התמונות שלך נהדרות בעיני
אני סובל מאותה בעיה, הדרך שלי להתמודד איתה זה לנסות לצלם סטנדרטי (על הדרך לנסות לעשות קצת אמנות) אבל בדרך כלל הלקוחות פשוט לא בוחרים את התמונות האמנותיות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה