היי קוראים לי איגואנה

• הוסף לסימניות
ומי אתה?

• הוסף לסימניות
איזה יופי של תמונה, רק בבקשה תרחיק אותה ממני כמה שיותר רחוק:D

• הוסף לסימניות
תמונה יפהיפייה
הרקע המשטח מוסיף המון (איך העלת/ה אותו על זה)

חבל שאין יותר פוקוס, מידי הרבה ממנו נמצא לא בפוקוס קצת פספוס

• הוסף לסימניות
מענין.

בהיר מדי, ומסכן תלשת לו ציפורן.

• הוסף לסימניות
בבקשה תכתוב הזהרה בחוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איפה פגשת את הייצור הדוחה הזה??
כמעט התעלפתי כשפתחתי את האשכול, ואני לא כזאת'י, רק כל מה שדומה ללטאה -עושה לי חררה.
(ואתה מעלה לפה את מה שאני מנסה לגרש מהבית...)

• הוסף לסימניות
לא כ"כ דוחה... שילמתי דמי כניסה כדאי לראות אותה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;1694628:
בבקשה תכתוב הזהרה בחוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איפה פגשת את הייצור הדוחה הזה??
כמעט התעלפתי כשפתחתי את האשכול, ואני לא כזאת'י, רק כל מה שדומה ללטאה -עושה לי חררה.
(ואתה מעלה לפה את מה שאני מנסה לגרש מהבית...)
לא צריך לצעוק...
כל אחד יש משהו אחר שמגעיל אותו.
אם מגעיל אותי תמונות של תינוק ניובורן עטוף בסמרטוט ורוד, אני אמור להצהיר על כך מול כולם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1695396:
לא צריך לצעוק...
כל אחד יש משהו אחר שמגעיל אותו.
אם מגעיל אותי תמונות של תינוק ניובורן עטוף בסמרטוט ורוד, אני אמור להצהיר על כך מול כולם?

איפה שמעת צעקות??
אני לא שמעתי....;):D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה