מידע שימושי "היי רובוט"

• הוסף לסימניות
בעקבות "קטנטן" שזוחל "בארץ לאורכה ולרוחבה" ומכניס כל דבר שנקרא בדרכו לפיו דרוש מידע עבור השימוש ב "היי רובוט" כדאיות, סוג, מחיר. אשמח לשמוע חוות דעתכם !

• הוסף לסימניות
ממליצה בכל פה!
הרבה מעבר -שואב אבק
יש לי את הדגם המתקדם ביותר (שמרוקן את עצמו)
וכמובן המקורי בלבד~~

• הוסף לסימניות
האם יש צורך בטלפון חכם?

• הוסף לסימניות
ממש לא

• הוסף לסימניות
ממליצה מנסיון של שנתיים על השואב הרובוטי של שאיומי. הדגם שלנו נקרא roborock והוא גם שוטף.
השטיפה היא יותר העברת ניגוב. מתאימה מאד לחדרי שינה וחדרים עם פרקט. פחות יעילה למטבח ממש מלוכלך.

ממליצה מאד מאד. בעיני זה מוצר משנה חיים.
הi life נחשב פחות חכם ויעיל ואאל"ט גם עוצמת השאיבה שלו נמוכה יותר בדגם עם השטיפה. הנדסת המוצר שלו פחות נוחה אבל אם רק הוא בתקציב שלכם אז זה בהחלט יותר טוב מכלום.
לטעמי אין סיבה להשקיע את המחיר של iRobot. יקר בהרבה , רועש בהרבה ,עוצמת שאיבה זהה ומחירי חלפים לא הגיוניים.

• הוסף לסימניות
ממליצה בכל פה!
הרבה מעבר -שואב אבק
יש לי את הדגם המתקדם ביותר (שמרוקן את עצמו)
וכמובן המקורי בלבד~~
יש לך את ה+s9 את מרוצה?
בדיוק קניתי אותו אחרי שהיה לי את הדגם הישן 3 שנים..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@nc
איזה דגם יש לך , איפה קניתם וכמה עלה?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
ממליצה מנסיון של שנתיים על השואב הרובוטי של שאיומי. הדגם שלנו נקרא roborock והוא גם שוטף.
השטיפה היא יותר העברת ניגוב. מתאימה מאד לחדרי שינה וחדרים עם פרקט. פחות יעילה למטבח ממש מלוכלך.

ממליצה מאד מאד. בעיני זה מוצר משנה חיים.
הi life נחשב פחות חכם ויעיל ואאל"ט גם עוצמת השאיבה שלו נמוכה יותר בדגם עם השטיפה. הנדסת המוצר שלו פחות נוחה אבל אם רק הוא בתקציב שלכם אז זה בהחלט יותר טוב מכלום.
לטעמי אין סיבה להשקיע את המחיר של iRobot. יקר בהרבה , רועש בהרבה ,עוצמת שאיבה זהה ומחירי חלפים לא הגיוניים.

גם אני ממליצה מאד על roborock מדגם S6 החדש.
מעולה ושקט ב50% מהדגם הקודם

• הוסף לסימניות
כל הרובטים למיניהם לא שווים כלום
אני קניתי את זה וזרקתי את המגב
הוא שואב וגם שוטף וגם מייבש וגם מנקה את עצמו תוך שניות
וללא כל מאמץ!

• הוסף לסימניות
וללא כל מאמץ!
נראה שהוא לא מגיע לפינות

• הוסף לסימניות
וללא כל מאמץ!

אנחנו בדרך לקנות אותו גם ובאמת חיפשת מישהן שימליץ מהיכרות אישית.
האם זה ממש מחליף סופנג'ה? כמה סיזיפי הניקוי של המברשת וההשריה לפני השימוש? וניקוי המיכלים?

בכל מקרה בעיני זה לא מחליף שואב רובוטי. היופי של הרובוטי הוא שהוא מנקה לבד, בלי שצריך להחזיק אותו ולהסתובב אתו בבית. עם ילדים קטנים זה שמים וארץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה