היי רייזר משולשת מרופדת / מיטה משולשת מרופדת

• הוסף לסימניות
חוץ מבקומפרוט שיש להם הגבלה על הצבעים ושילובם, נתקלתם בבעל מקצו או חנות שמבצעים דבר כזה?
אני מחפשת ריפוד מלא שלא רואים ברזלים כלל.
ולחדר נוסף אני מחפשת שלישיה מרופדת ראיתי באיזה חנות יחסית יקרה עבודת נגר שלהם, אשמח לשמוע אם משהו ביצע כזה דבר ומה העלות שלו בערך...

• הוסף לסימניות
גם לקחטן יש מרופדים שלא רואים ברזלים כלל
כל עוד זה מחברה את די מוגבלת לשילוב צבעים/ בחירת בדים...

נגר תמיד יותר יקר אבל זה יהיה לפי חלומותייך...
תנסי בשפיצר רהיטים

• הוסף לסימניות
תבדקי בשפיצר

• הוסף לסימניות
חוץ מבקומפרוט שיש להם הגבלה על הצבעים ושילובם, נתקלתם בבעל מקצו או חנות שמבצעים דבר כזה?
אני מחפשת ריפוד מלא שלא רואים ברזלים כלל.
ולחדר נוסף אני מחפשת שלישיה מרופדת ראיתי באיזה חנות יחסית יקרה עבודת נגר שלהם, אשמח לשמוע אם משהו ביצע כזה דבר ומה העלות שלו בערך...
רק מציינת שריפוד זה לא הדבר הכי פרקטי, ותכלס אין דרך לנקות אותו יסודי, וכמובן הוא תופס אבק

• הוסף לסימניות
מרכז השינה השוויצרי
אמור להיות להם דגמים בסגנון
קנינו שם פעם, מחירים זולים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה